Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Дієта, Похудання / 8 порад для правильного і здорового схуднення

8 порад для правильного і здорового схуднення

Зайва вага щодня потроху погіршує здоров'я. Від неї дуже важко позбутися, адже це не лише фізична праця, але і психологічна. Для того щоб худнути правильно і не "ламати" своє здоров'я, необхідно дещо знати.

ohp9b1chmmc.jpg (32.63 Kb)

Не намагайтеся змінити все в один день

Багато людей намагаються в один момент поміняти всі свої звички в їжі. Такого ніколи не станеться. Звичайно, буде важко в один день перейти з смаженої картоплі на щось більш корисне. Поступово замінюйте всі шкідливі продукти на корисні, поки їх в раціоні зовсім не залишиться. Спостерігайте за реакцією свого організму на корисні продукти. Вибір правильного харчування і способу життя повинен прийти усвідомлено.

Викид кортизолу тільки нашкодить

Щоразу при схудненні нерви людини на межі, через те, що вона робить схуднення якимось нереально складним. Це сприяє виробленню кортизолу - гормону, що набирає вагу. Намагайтеся не хвилюватися і управляти стресом.

Не нехтуйте нормою калорій

Неправильно їсти менше або більше норми. І те й інше сприяє набору ваги. Свою норму потрібно розрахувати самостійно і слідуйте їй.

Щоденник харчування

За статистикою, люди, які ведуть подібний щоденник, менше зриваються і швидше приходять до результату. Такий щоденник можна вести де завгодно, але особливо зручні програми для смартфонів.

Вода

Для спалювання жиру необхідна вода. Тому так необхідно підтримувати водний баланс організму. Вода необхідна для здоров'я, тому просто множте свою вагу на 30 і отримаєте кількість мілілітрів води в день.

Прийоми їжі

Для схуднення краще їсти меншу кількість їжі, але частіше (близько 5 разів на день). Основних прийомів повинно бути 3, а додаткових - 2. Харчуватися потрібно регулярно і не забувати про правильний водний баланс.

Спорт

Без спорту зниження ваги рано чи пізно зупиниться. Для правильного і прискореного схуднення необхідний хороший метаболізм, який з'являється завдяки регулярним тренуванням. Для схуднення необов'язково ходити в зал, можна бігати, кататися на велосипеді, ходити або просто займатися вдома.

"Ні" слову "дієта"

Це хороший психологічний прийом, який допоможе позбутися нав'язливих думок про їжу. Запам'ятайте, правильно харчування - не просто спосіб схуднути, це спосіб поміняти свій спосіб життя. Правильне харчування не повинно псувати життя і виключати абсолютно всю улюблену їжу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:00, 20.08.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 2508

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: