Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 9 інтимних секретів від голлівудських зірок

9 інтимних секретів від голлівудських зірок

Меган Фокс, Камерон Діаз, Майлі Сайрус і Ріанну часто називають "секс-символами" - хлопці їх хочуть, а дівчата їм заздрять. Що робить їх такими привабливими для представників протилежної (і не тільки) статі і що саме вони вважають запорукою хорошого сексу, читай нижче.

2011-07-01-perry-post.jpg (25.59 Kb)
"Всі закохані сваряться, але замість того, щоб прийти додому і виплеснути свій гнів, затіявши скандал з чоловіком, зроби протилежне - займися з ним коханням". - Гвінет Пелтроу.

"Ти можеш збрехати всім своїм родичам під час святкової вечері, розповідаючи про те, як у вас з бойфрендом все чудово складається, але ти не можеш збрехати своїй вагіні, вдаючи, що секс тебе влаштовує". - Олівія Вайльд.

"Моє головне правило в сексі - завжди використовувати презерватив". - Ріанна.

"Я знаю, що багато дівчат бояться відверто висловлюватися в ліжку і називати речі своїми іменами, але, на мій погляд - ці непристойні розмови дуже збуджують. Не знаєш з чого почати і як закінчити, щоб не виглядати безглуздо? Просто признайся собі, що тобі це подобається і помітиш, що незабаром дійсно почнеш входити у смак". - Олівія Манн.

"Груди - у що я люблю в собі найбільше, а найбільш сексуальною себе відчуваю в нарядах з натуральної шкіри". - Майлі Сайрус.

"Ти повинна по-справжньому насолоджуватися своєю сексуальністю - ніколи і нічого не імітуй! Сексуальність полягає в умінні насолоджуватися поточним моментом і прислухатися до себе - неважливо, скромниця ти чи розкріпачена. Удавання завжди непереконливо і вкрай рідко призводить до чогось хорошого". - Камерон Діаз.

Щоб стати сексуальною, подружися з собою «Я пройшла ту фазу, коли намагалася здаватися« крутий дівчиськом »хоча насправді ніколи такою не була. Одного разу я просто відпустила ситуацію і полюбила свої справжні особливості - наприклад, мою спонтанність, яка теж може бути дуже сексуальною". - Тереза ​​Палмер.

"Коли ми з Расселом познайомилися, він був просто залежним від сексу і тут же запропонував мені поїхати до нього додому, на що я, природно, відповіла відмовою. Можу уявити як він відчував себе в той момент, адже він звик, що дівчата ніколи йому не відмовляють - я ж сказала, що мене треба спочатку запросити на побачення". - Кеті Перрі.

"Коли ти впевнена у власній сексуальності - це буквально сочиться з твоїх пір і чоловіки миттєво на це реагують - якщо ти маєш вагіну, то маєш і владу. Запам'ятай: в гетеросексуальних відносинах головна завжди - ти". - Меган Фокс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому хлопці полюбляють ручні ласки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 22.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2965

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: