Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 10 способів стати впевненою в ліжку

10 способів стати впевненою в ліжку

Пропонуємо ризикнути, якщо ви не Міс - Впевненість у собі. Протиріччя? Нітрохи! Ми пропонуємо. Ви вибираєте.

03_kak_rasslabitsya_v_posteli_3.jpg (25.65 Kb)
1. Нова, сексуальна нижня білизна робить тебе ще більш привабливою не тільки в очах партнера, але і в твоїх власних. Так, труси в легендарному стилі Бріджит Джонс - штука практична, але навряд чи вони змусять тебе відчувати себе супер-пупер шикарною і розкутою. А що-небудь мереживне і невагоме з цим завданням впорається.

2. Спробуйте щось нове: нову позицію, іграшки для дорослих, пов'язку на очі. Жоден з вас не чекає від іншого, що той виявиться професіоналом у цій справі - так що сміливо експериментуйте разом. А якщо щось пішло не так, разом посмійтеся.

3. Чому світло нічника або свічки називають "інтимним освітленням"? Тому що напівтемрява приховує недоліки і підкреслює гідності, і все набуває такого таємничого, хвилюючого вигляду...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому хлопець не хоче тебе роздягати

4. Візьми ініціативу в свої руки - не чекай, що кожного разу вона буде виходити від партнера. Якщо ти робиш перший крок, то відчуваєш себе сексуальнішою, а партнер - бажанішим.

5. У деяких людей дивна манера займатися сексом виключно перед сном або після сну. Пам'ятай: секс - сам по собі, сон - сам по собі. Хочеш? Так чого ж ти чекаєш?!

6. Розмовляйте до або після сексу - якщо тебе турбує щось, що відбувається між вами в ліжку, не соромся обговорити це зі своїм партнером. Якщо він знає про твої тривоги, то може спробувати допомогти. Може бути, він теж не дуже впевнений у собі, і ти допоможеш йому подолати його страхи.

7. Чисті простирадла, порядок і затишок у спальні - підходяща обстановка для того, щоб відчувати себе впевненішою.

8. Прийми душ. Якщо ти знаєш, що твоє тіло чисто, тобі нема чого соромитися, якщо коханий захоче його вивчити докладніше.

9. Спи тільки з тим, кому повністю довіряєш - з ким можеш поговорити про все, з ким тобі на 100% комфортно.

10. Спробуй поглянути на себе тими ж очима, якими дивишся на партнера. Невже ти звертаєш увагу на кожну мозоль і волосинку? Навряд чи. Ось і більшість чоловіків партнерку під мікроскопом не роздивлятися, якщо тільки вони не з тих бідолах, що в кожному шукають ваду, щоб на їх фоні здаватиметься красенями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 15.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2975

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: