Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / 19 фактів, які ти не знала про поцілунки

19 фактів, які ти не знала про поцілунки

Ти думала, ви з хлопцем просто торкаєтеся один одного губами? У нас є 20 цікавих фактів про поцілунки, які тебе напевно здивують.

pocilunok_1-720x340.jpg (14.67 Kb)

Ти вчилася цілуватися ще у мами в животі.
Під час поцілунку дві третини людей нахиляють голову вправо. Звучить дивно, але ця звичка сформувалася у тебе ще до народження, згідно з даними журналу "Жіноче здоров'я". Більшість немовлят в утробі матері періодично нахиляють голову вправо - це виглядає так, ніби вони вчаться цілуватися.

Поцілунки можуть визначити долю ваших з хлопцем відносин.
Пари, яким комфортно в поцілунках один з одним і які по-справжньому насолоджуються цим процесом, як правило, надовго залишаються разом і будують щасливі відносини. Просто май це на увазі, якщо раптом поцілунок з новим бойфрендом здасться тобі нудним і прісним.

Поцілунки допомагають виробляти ендорфін і окситоцин.
Цілуйтеся багато і часто - це зробить вас обох щасливими, радісними і позбавить від стресу.

Твої губи набагато більш чутливі, ніж твої геніталії.
Власне, це одна з причин, чому дівчата так люблять поцілунки. Ніжна шкіра губ буквально напхана нервовими закінченнями - їх тут 10 000, для порівняння, на клітор - тільки 8000.

Поцілунки продовжують життя.
Неодноразово проведені наукові дослідження показали, що пари, які цілуються багато і часто, живуть довше за тих, хто цього не робить. «Черговий», ранковий поцілунок на прощання і поцілунок перед сном - найважливіші для відносин моменти. Не зневажай ними.

Глибокий поцілунок з відкритим ротом передає тестостерон між партнерами.
Дослідження, проведене в американському університеті Албані, показало, що за допомогою глибоких вологих поцілунків ти ділишся з партнером часткою свого тестостерону, а він ділиться такою ж часткою гормону з тобою. В результаті, лібідо підвищується у вас обох.

Терміну "французький поцілунок" не існувало до 2013-го року.
Згідно з даними Associated Press, Франція додала до свого словника термін "galocher" - французький поцілунок тільки пару років тому. Кажуть, він з'явився ще кілька століть тому, коли британські солдати побачили, як їх французький колега палко цілує свою дружину. До речі, під час першої світової війни його називали флорентійським поцілунком.

Кожен раз, коли ви з хлопцем цілуєтеся, відбувається обмін 8 мільйонами різних мікробів.
Для порівняння, на поручнях у метро мешкає близько 77000 видів мікробів. Тим не менш, поцілунки зміцнюють твою імунну систему. Як виявилося, такий обмін мікробами стимулює роботу імунних систем цілуються. Висновок? Зустрічаємо сезон грипу склянкою апельсинового фрешу і дооооооооовгим поцілунком!

Поцілунок вважався модним і не модним, набирав і втрачав популярність в різний час.
Згідно з даними журналу Psychology today найперша згадка про романтичні поцілунки сягає до п'ятого століття до нашої ери. Еротичні поцілунки були вперше описані в Камасутрі, але потім про них не було нічого чутно до падіння Римської імперії - в цей період цілуватися було не модно. Через час, тобто десь у 11 столітті люди повернулися до цієї приємної звичкою - тоді різного роду флірт і залицяння стали популярними.

Найдовший поцілунок в історії тривав 58 годин, 35 хвилин і 58 секунд.
Може, ви з хлопцем ризикнете побити цей рекорд? Наука, що займається поцілунками, називається філематологія. Звучить не дуже романтично, правда?

Через поцілунок передається вірус герпесу.
Це одне з двох захворювань, яке можна заробити при поцілунку (до речі, герпес простого типу передається також через кашель і чхання). Крім того, герпес передається за допомогою орального, вагінального і анального сексу.

Далеко не всі нації цілуються.
Представники багатьох культур не торкалися одне одного губами до тих пір, поки європейські мандрівники не навчили їх цьому. Ескімоси, приміром, труться одна об одну носами і щоками - це їх вид поцілунку. У деяких азіатських і східних країнах поцілунок на публіці досі вважається чи не гріхом і злочином.

У звичаю "гірко" на весіллі є обгрунтована причина.
Раніше у християн саме поцілунок нареченого і нареченої виконував функцію підпису, яка закріплює шлюбний договір.

Цілуються не тільки люди.
Корови, білки і равлики теж мають свого роду поцілункові жести, але тільки шимпанзе цілуються практично так само, як і ми з тобою.

Під час французького поцілунку задіяні 34 м'язи обличчя.
Під час швидкого "цьом" активізується тільки два м'язи, ну а глибокий, пристрасний поцілунок - це свого роду гімнастика, яка допоможе зберегти овал обличчя і поліпшити його колір.

До того ж, глибокий поцілунок спалює до 5 калорій за одну секунду.
Так що, якщо ти з хлопцем робиш це годин 10, то спортзал можна прогулювати з чистою совістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня Володимира Кличка народила дитину [ФОТО]

Пристрасні, глибокі поцілунки підсилюють збудження і покращують шкіру.
Це тому, що вони підвищують артеріальний тиск, змушують серце битися швидше, посилаючи в мозок збудливі сигнали. Те ж саме поліпшення кровообігу робить твою шкіру свіжою - виникає природний рум'янець!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:20, 01.09.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 1784

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: