Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / 8 ознак того, що він збирається тебе кинути

8 ознак того, що він збирається тебе кинути

Тобі здається, що з бойфрендом щось не так останнім часом? Не радимо тобі поспішати з висновками, але завжди краще бути підготовленою, як емоційно, так і психологічно. Ось вісім ознак, які можуть говорити про те, що він планує завершити ваші відносини.

5f852fd72cf37def8b6086d4bd783947_pjerjestat_ssoritsja.jpg (30.08 Kb)
Він занадто довго тобі передзвонює або відповідає на смс

Незважаючи на те, що він практично не випускає смартфон з рук, на твою смс він може не відповідати години дві-три. А потім він може передзвонити просто потім, щоб повідомити, що зайнятий і ... не може говорити. А коли тобі все-таки пощастить зв'язатися з ним ще раз, розмова триває тільки пару хвилин і здається швидше скупою, ніж романтичною.

Він раптово відсторонюється від тебе

Або він просто зайнятий, або раптом припиняє проводити з тобою час, посилаючись на якісь важливі причини. Коли ти пропонуєш йому вибратися кудись на вихідні, він зовсім не виявляє ентузіазму.

У вас більше не буває відвертих розмов

Раніше ви раз у раз обговорювали свої плани, надії, мрії та інші важливі для закоханих теми, але зараз говорите про щось загальному і банальному начебто погоди, трафіку або підвищення цін на бензин. Як тільки ти починаєш розмову про ваші з ним стосунки, він змінює тему.

Він починає сварку без будь-якої суттєвої причини

Складається враження, що ваші сварки практично ніколи не закінчуються. Якщо хлопець провокує конфлікт з нічого, можливо, він шукає вагомий привід, щоб з тобою розлучитися. Ну а причиною, природно, стануть ці самі "непримиренні розбіжності".

Він нехтує твоїми почуттями

Він не надто уважний до того, як і що ти відчуваєш. Він перестав запитувати про те, що тобі подобається і чого тобі хочеться, а якщо образить, то вибачатися не стане або, в кращому випадку, скаже, що ти занадто вразлива і тобі потрібно підлікувати нерви.

Він перестав говорити з тобою про майбутнє

Коли він говорить про свої плани, в них фігурують його кар'єрні цілі або, скажімо, спортивні, але тобі там, схоже, місця немає.

Він почав чистити свої акаунти в соцмережах

Ти абсолютно ненавмисно помічаєш, що він розтегив себе на твоїх фотографіях, крім того, він поміняв фото профілю і сімейний статус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зменшити об'єм шлунка

Тебе більше не запрошують на збори його сім'ї і друзів

Коли востаннє ти була його +1? Не пам'ятаєш ... Зате все частіше бачиш його фото в Інстаграмі, де на вечірках і днях народження він веселиться без тебе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:30, 03.09.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 1672

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: