Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 7 причин, за яких склеєна любов може бути міцніше

7 причин, за яких склеєна любов може бути міцніше

Виявляється, мало не половина пар переживає момент, коли вони вже практично вирішили розлучитися - і навіть розлучилися, але зрозуміли, що не можуть один без одного, і знову почали зустрічатися. Психологи стверджують, що любов, що витримала випробування розривом, може бути куди міцніше: раз вже ви зійшлися знову, отже, зв'язок між вами міцний. І називають 7 переваг відновлених відносин.

razvod.jpg (15.47 Kb)
1. З чистого аркуша.
Ви розлучилися - і вже нічого один одному не повинні, нічого один від одного не чекаєте. І якщо ви двоє захотіли відновити відносини - значить, все, що ви робите для іншого, ви робите тому, що вам подобається піклуватися про партнера, а не тому, що зобов'язані.

2. Ви обоє стали самі собою.
Починаючи зустрічатися, ви намагалися показати один одному свої найкращі сторони. Переживши розрив, ви продемонстрували один одному, який кожен з вас в гірші моменти життя. І якщо зійшлися після цього знову - значить, готові прийняти один одного такими, які ви є. (Звідси порада: якщо дорожиш людиною, розставайся з ним так, щоб не соромно було знову зійтися, - без взаємних образ і принизливою дільби барахла).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як зійтися після розлучення і бути щасливими?

3. Ви почали краще розуміти
Ви розумієте, що може бути проблемою для вашої пари, і багато думали про те, як ці проблеми вирішити. Ви не могли не обговорювати, чому розлучилися. А раз відносини вдалося реконструювати - значить, у вас вийшло прийти до якогось рішення. Спільно подолані труднощі ... Ну, далі ти знаєш.

4. Іноді розставання стає здоровою струсом, що виводить відносини на новий рівень.

5. Ми більше цінуємо те, що ледь не втратили.
І того, кого дивом зберегли.

6. Ви більш уважно і відповідально ставитеся один до одного.
Коли ви були порізно, ви нудьгували, вам не вистачало своєї другої половинки, і тепер ви вже не сприймаєте один одного як даність, як стіл або комод, який нікуди не втече.

7. Як не парадоксально, після розставання і нової спроби стосунків жінка починає більше цінувати себе і свої особисті потреби.
Хоча до цього більше концентрувалася на партнері. І це теж на користь: кожному, якщо він не кінчений тиран і егоїст, хочеться бачити поруч із собою самостійну особистість, зі своїми інтересами, заняттями і колом спілкування, яка гармонійно поєднує персональні та сімейні інтереси, а не віддану собачку, яка весь час дивиться йому в рот.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

20:40, 21.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1302

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: