Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 міфів про секс

5 міфів про секс

Ламаємо стереотипи про інтимне життя!

zachatie-posle-mesjachnyh-3.jpg (20.82 Kb)


1. Жінки стали більше думати про секс
Порноіндустрія і глянець створили образ ідеальної жінки, яка (нарешті!) тала любити секс, і чим більше - тим краще. Але біологія не схильна моді, і в житті, як і колись, жінки хочуть займатися любов'ю набагато рідше чоловіків. Вчені вважають, що в усьому винен невисокий рівень гормону тестостерону (в 10-20 разів нижче, ніж у сильної статі), який відповідає за сексуальний потяг як у чоловіків, так і у жінок. У період овуляції його показник підвищується, але навіть тоді він значно нижчий, ніж у партнера. Більше того, жіночий організм виробляє свої власні "нейтралізатори лібідо", наприклад, гормон пролактин. Його рівень зростає не тільки в період вагітності та годування груддю, а й через стресові ситуації, порушення сну, надмірні фізичні навантаження і навіть після статевого акту. Якщо в такі моменти бажання зайнятися сексом прагне до нуля, це не говорить про вашу неспроможність, просто ваш організм працює так, як задумано природою.

2. Оргазм не для всіх
Гіпероргазм буквально став культом останніх років, породивши масу стереотипів про те, що сучасні жінки отримують задоволення кілька разів і досягають розрядки мало не від декількох рухів партнера. Під тиском цього кліше мільйони дівчат показують улюбленим театралізовані вистави в кращих традиціях Станіславського і переконують своїх подруг, що оргазм отримувати "або дано, або ні".

0a426c7e0086f5ea7266f7a284056112_cropped_630x350.jpg (14.19 Kb)

3. 50 відтінків сексу
Світ продовжує культивувати секс, а індустрія постійно пропонує парам нові сюжети, гаджети та спеціальні курси. Всі вже знають усі тонкощі статевого акту, але в реальному житті мало що змінилося. Будучи в курсі модних секс-трендів, більшість людей у світі ними просто не користується, воліючи яким-небудь експериментам одну-дві стандартні пози і символічну прелюдію. Потреби звичайної сімейної пари і тренди масової культури нескінченно далекі один від одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:6 корисних властивостей сексу

4. Інтимна валюта
Сучасні жінки не тільки отримали виборчі права і носять штани - вони роблять кар'єру і навіть заробляють не менше чоловіків. Але до цих пір при вигляді успішної дами на дорогому авто у більшості проскакує думка, що це всього лише подарунок. Що говорити про дівчат, які кулінарним школам воліють курси, присвячені сексу. У наш час багатьом і в голову не приходить, що автомобіль може бути чесно заробленим, а на подібні заняття дівчата ходять, щоб відновити м'язи після пологів або зробити чоловікові сюрприз на річницю.

5. Гуру оральних пестощів
Оральний секс є не тільки найбажанішою чоловічий фантазією, але й предметом найбільшого числа міфів. Мабуть, головний з них грунтується на тому, що оральний секс входить в «стандартний набір» постільних умінь мало не кожної дівчини, а всі чоловіки отримують від нього величезну насолоду. Не бажаючи відставати від тренда, останні з радістю підтримують "великий обман". У реальності ж у приватній бесіді з сексологом і на анонімних форумах більшість зізнаються, що їх не влаштовує оральний секс зі своєю супутницею, тому як вона робить це недбало або не робить зовсім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 01.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 3026

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: