Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 8 способів залишитися разом назавжди

8 способів залишитися разом назавжди

Якщо тобі траплялося з заздрістю дивитися на те, як зворушливо тримаються за руки бабусі і дідусі, святкуючи золоті та срібні весілля, і думати: як, ну як їм вдалося терпіти один одного стільки років і досі щасливо посміхатися один одному? У нас для тебе є поради, які допоможуть вам обом!

gp-0q0ckvg0.jpg (35.07 Kb)
Відправляйтеся в ліжко одночасно.
Це не означає обов'язково займатися сексом щоночі. Просто намагайтеся лягати спати в один і той же час. Навіть якщо один з подружжя змушений повернутися пізно. Це так зближує - заснути, обнявшись!

Працюйте над спільними інтересами.
Абсолютно нормально, якщо він любить волейбол, а ти - малювати, і нестрашно, якщо тобі нудні його хобі. Але треба придумати щось, що цікаво вам обом і що об'єднає вас, коли первісна пристрасть почне вщухати. Якщо спільних інтересів немає, то щасливі пари розвивають їх!

Тримайтеся за руки.
Наступного разу, коли підете абикуди разом, переконайся, що ви на одній хвилі, тримаючи його за руку. Таке публічне визнання в любові - це частина психологічного комфорту в парі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як зрозуміти чи варто зберегти стосунки?

Зосередься на тому, що він робить правильно, а не на тому, що він зробив не так.
Тому не забувай похвалити партнера, коли він цього заслуговує, і намагайся не фіксуватися на його помилках. Завжди можна знайти щось хороше і щось погане. Щасливі пари підкреслюють позитивні сторони один одного.

Обіймайте один одного частіше.
Пари, які обіймаються при кожному вітанні, буквально купають шкіру один одного в ніжних дотиках, що може стати справжньою щепленням від почуття самотності і загубленості.

Зізнавайтесь у коханні щодня
Це здається очевидним, але це важливо. Так ви заряджаєте партнера гарним настроєм на цілий день і допомагаєте подолати той стрес, який йому належить отримати.

Вирішуйте всі конфлікти до того як заснете
Після сварки ніколи не лягайте спати не помирившись. Навіть жестом сказавши "на добраніч", ми даємо зрозуміти партнеру, що, як би не були засмучені, ми все одно дорожимо відносинами з ним, які набагато важливіше, ніж окремий неприємний інцидент.

Пишаєтеся тим, що всі бачать: ви - пара.
Це не означає, що треба вганяти оточуючих у фарбу, цілуючись на вулиці так, немов зараз почнете зривати з себе одяг. Але невеликі прояви ніжності на людях - це важливо. Ви невербально повідомляєте всьому світові, що належите один одному. І це чудово.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 02.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1162

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: