Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 7 порад як прив'язати до себе чоловіка

7 порад як прив'язати до себе чоловіка

Ці сім важливих порад допоможуть вам стати тією самою коханкою, яку чоловік ніколи не забуде і від якої навряд чи захоче піти.

bankoboev_ru_vlyublennaya_para_v_posteli.jpg (15.04 Kb)
1. Будьте відверті
Чоловіки не розуміють натяків. Спілкуйтеся зі своїми партнерами, діліться враженнями та емоціями. Особливо щодо того, що відбувається в ліжку. Якщо вам щось не подобається - скажіть йому про це! Не потрібно терпіти і чекати, що він здогадається сам.

2.Будьте розкутою
Відпустіть себе, дозвольте своєму чоловікові доставити вам задоволення. Секс не повинен перетворюватися в ласку для чоловіка. Скутість в ліжку викликана, як правило, вбудованими установками виховання, комплексами з приводу зовнішності і так далі. Чоловік зчитує це, несвідомо затискається сам і, як результат, перестає навіть намагатися доставити вам насолоду і віддаляється. Це може призвести і до сексу на стороні, і до повного розриву відносин.

3. Не забувайте про спілкування в ліжку
Я маю на увазі ті слова, звуки і стогони, які хочуть вирватися під час сексу, але ви їх стримуєте. Не потрібно соромитися висловлювати свої емоції. Чоловік буде прагнути доставити ще більше задоволення, якщо буде бачити такий зворотний зв'язок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Де найкраще призначати зустрічі та побачення

4. Діліться емоціями
Безпричинна зміна настрою. Чоловіки не розуміють, що це таке! Якщо, приміром, у вас ПМС - попередьте свого партнера заздалегідь, розкажіть про те, що ви відчуваєте і як він може вам допомогти. Ви побачите: чоловік - далеко не черства тварина, просто його емоційний світ відрізняється від вашого.

5. Правильний оргазм
Дуже важливо розуміти, в який момент слід зупинитися або сповільнитися. Якщо кинути занадто рано - оргазм чоловіка буде збитий, а якщо робити до останнього сильно - виникає хвороблива чутливість голівки. Жінка може помітити, що чоловік як би подається від неї назад тазом. Сповільнитися наступного разу потрібно трохи раніше цього моменту.

6 Цікавтеся інтересами чоловіка
Навіть якщо це не новий партнер, періодично запитуйте, що б чоловік хотів отримати від сексу в цей раз. Така увага до бажань дуже цінується. І взагалі, чоловіка практично ніколи не запитують про те, що йому подобається і про що він мріє, тому щира зацікавленість напевно запам'ятається і виділить вас на тлі попередніх коханок.

7. Дякуйте чоловікові за доставлену насолоду
Про цей важливий момент забувають практично всі жінки. Чоловікам дуже важливо знати, що ви цінуєте його здібності. Після сексу скажіть йому про те, як вам було приємно, зробіть тонкий комплімент. Не потрібно надто нахвалювати партнера - подяка не повинна стати частиною рутини. Але періодичне нагадування (наприклад, раз на місяць) про те, як ви цінуєте його і відчуваєте вдячність за сексуальне задоволення, здатне стимулювати чоловіка на нові подвиги саме у вашому ліжку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 07.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 3244

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: