Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 6 правил успішного знайомства з сором'язливим хлопцем

6 правил успішного знайомства з сором'язливим хлопцем

Всім тривалим відносинам передувало знайомство. Іноді все відбувається немов саме собою: ви обидва знайшли потрібні слова, вам відразу ж здалося, що ви один одного знали все життя, все легко, органічно - і ні краплі збентеження. Але буває, що шлях до взаємної симпатії такий незграбний, що хочеться, немов у кіно, зробити монтаж і швидше перейти до тієї частини, де ви вже біжите, взявшись за руки, по осінній алеї / красивому пляжу / зеленій галявині, і раптом він зупиняється і запитує, чи не вийдеш ти за нього.

1297771762_3.jpg (25.76 Kb)
Ми прослухали, що радять дівчатам фахівці з побаченням, щоб згладити незручність при спілкуванні з кавалером, який при вигляді тебе втрачає дар мови.

1. Дівчата переоцінюють догадливість хлопців.
Якщо ти бачила когось, хто тобі сподобався, в клубі або на концерті і посміхнулася йому, даючи зрозуміти, що не проти познайомитися, він може вирішити, що ти посміхнулася кому завгодно, тільки не йому.
Хоча буває й навпаки: стрельнеш у молодої людини сигарету - а він змовницьки шепоче приятелю: "Зрозумів, так? Вона мене хоче!"
Що робити? Будь прямолінійніше. Підійди, заговори. Через півгодини він почне підозрювати, що ти посміхалася зовсім не його сусідові по барній стійці.

2. Дівчата недооцінюють нерішучість хлопців.
Якщо він заговорив з тобою - напевно це неспроста. Або ти йому сподобалася, або він дійсно шукає, як пройти в бібліотеку в 3:00 ночі.
Що робити? Якщо хлопець симпатичний, але розгубився і не знає, що ще сказати, а відходити від тебе явно не бажає і зволікає - допоможи, підкинь йому тему. Наприклад, постав питання про нього: чи часто тут буває? Чим займається?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:10 ознак того, що він виявиться поганий у ліжку

3. Гарне перше побачення - коротке.
Якщо ви перший раз вирішили провести час разом - не будуйте планів, які займуть багато часу: ви можете не сподобатися один одному, а піти раніше обом буде ніяково.
Що робити? Просто випити кави і трохи поговорити, наприклад. Якщо все піде не так - не доведеться мучитися весь вечір. Якщо спалахне взаємний інтерес - ще наспілкуєтеся досхочу. Знову ж таки, менше шансів, що хтось із вас від хвилювання встигне ляпнути якусь дурість, яка розчарує. Якщо ж обом абсолютно не захочеться розлучатися - у вашій волі придумати щось на ходу.

4. Не суди його суворо.
Якщо в цілому він тобі подобається, але допустив невелику похибку - ніяково пожартував або занадто захопився поіменним перерахуванням гравців улюбленої команди, - дай йому шанс. Більшість відчуває хвилювання в колі людини, яка приваблює.
Що робити? Закрий на це очі.

5. Незручна пауза - це не страшно.
Ви зустрілися вже не перший раз. Сиділи, розмовляли. Ти слухала його, задавала навідні запитання. І раптом ви обидва замовкли, і виникла незручна пауза.
Що робити? Тримай паузу і дивись йому прямо в очі, поки він не зніяковіє. Не виключено, що він не витримає і вирішить зняти незручність поцілунком.

6. Тверезий секс - більш серйозні стосунки.
Багато чоловіків не сприймають серйозно дівчину, з якою стали близькі після спільних пиятик. А це так неважко - ненавмисно перебрати, намагаючись зняти затискач.
Що робити? Це не означає, що перед тим, як зробити наступний крок, не можна випити по келиху вина. Важлива причинно-наслідковий зв'язок (ну і захід, звичайно): одна справа, коли ви п'єте, щоб трохи розслабитися перед сексом. Інше - коли ви зайнялися сексом, бо надто "розслабилися" від вина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

17:00, 08.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1707

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: