Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 речей, що вбивають сексуальний потяг

5 речей, що вбивають сексуальний потяг

Ці речі серйозно впливають на рівень твого лібідо, читай уважніше!

14297985yhytjuyjuy640x425.jpg (20.84 Kb)
1. Антидепресанти
Такі гормони як серотонін, адреналін і дофамін безпосередньо впливають на сексуальну функцію. Причому антидепресанти та інші психіатричні препарати можуть ефективно пригнічувати збудження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 аспекти, які заважають твоєму оргазму

2. Втома
Занадто втомилася для сексу? На жаль, це не виправдання, а факт. Більшість жінок відкладають секс до ночі, а потім дивуються, чому не можуть збуджуватись. Для сексу потрібно вибирати час, коли ти знаходишся на піку збудження, а не борешся зі сном.

3. Зміни ваги
У жінок вага постійно коливається, і причин може бути безліч: ПМС, вагітність, відпустка. Незалежно від джерела, це може стати одною з основних психологічних перешкод, тому що жінка відчуває себе менш привабливою.

4. Сварки з партнером
Проблеми у відносинах з чоловіком, безумовно, приведуть до зниження лібідо. Якщо твій партнер тебе не влаштовує, у вас немає гармонії, а є серйозні розбіжності, ти не зможеш як слід збуджуватись.

5. Протизаплідні таблетки
Вони відмінно підходять для запобігання вагітності, але можуть перешкодити тобі насолоджуватися сексом. Справа в тому, що ці препарати всерйоз змінюють гормональний рівень і тим самим знижують лібідо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 30.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2722

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: