Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 4 поради для романтичних вихідних на двох

4 поради для романтичних вихідних на двох

Як романтично провести вихідні з коханим? Ми пидумали цілих 4 цікаві ідеї, обирай будь-яку.

690x460_0xd42ee40731.jpeg (42.08 Kb)
1. Кулінарний поєдинок
Досить згадати культову картину "9 з половиною тижнів", щоб в черговий раз переконатися: їжа - це справжнісінька зброя спокушання. Простір для імпровізацій обмежений тільки вашою фантазією: можна влаштувати кулінарний поєдинок, погодувати один одного із зав'язаними очима, удвох навчитися готувати алкогольні коктейлі або затіяти вечір національної кухні.Навіть приготування найпростішої піци на пару з коханим може стати напрочуд захоплюючим заняттям, яке вас неодмінно зблизить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відрізнити флірт від дружби?

2. Урок танців
Танці, на думку деяких психологів, варто зробити основою терапевтичних занять для сімейних пар - настільки сильний і багатогранний їх ефект. У танці ми вчимося відчувати настрої і імпульси один одного, заново звикаємо довіряти чоловікові, дозволяємо йому вести і бути лідером - одним словом, освоюємо навички, надзвичайно важливі в сімейному житті. Визначившись зі стилем, беріться за пошуки школи - саме у вихідні багато студій влаштовують відкриті заняття та показові майстер-класи, на яких можна познайомитися з основами танцю і розучити базові рухи.

3. Пейтбол або стрільба з лука
Хочете відчути себе містером і місіс Сміт? Відправляйтеся за порцією адреналіну в найближчий тир або - якщо знайдуться однодумці - на матч з пейнтболу: ви здивуєтеся тому, скільки драйву може подарувати вам пара-трійка годин, проведених в образі безстрашного снайпера або секретного суперагента.
 
4. Фотосесія
Найромантичніший і захоплюючий варіант фотозйомки для закоханої пари - створення лав-сторі: зазвичай її готують до весільних торжеств, але хто сказав, що вона неодмінно повинна бути приурочена до одруження? Захоплюючий процес планування історії, вибору декорацій, костюмів і власне зйомки під керівництвом талановитого фотографа стане приводом приміряти незвичайні образи і відобразити самостійно вигаданий сюжет в знімках, якими захочеться милуватися знову і знову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 17.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1412

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: