Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 7 ознак, що він - твоя доля

7 ознак, що він - твоя доля

Ці ознаки допоможуть тобі визначити чи справді він той самий...

vlyublennayaparacdfghju8152503879.jpg (38.38 Kb)
У вас збігаються погляди на життя.
Він пішов працювати відразу після школи, а ти закінчила два університети? Це не страшно. Але все-таки тип світогляду і базові цінності у вас повинні бути схожими. Чим більше у вас спільного у сприйнятті реальності, тим міцніше фундамент відносин.

Ти помічаєш, що ви обидвоє стаєте краще.
Ви розвиваєтеся у відносинах: у кожного з'являються нові інтереси і все більш амбітні цілі. При цьому ви не зупиняєтеся в самовдосконаленні навіть після того, як перша пристрасть зійшла нанівець.

Теми ваших рзмов необмежуються обговоренням щоденних проблем.
Китайські дослідники з Університету Гонконгу радять частіше розмовляти про друзів, цінності, проблеми і мрії. Але навряд чи спільне життя буде в радість, коли бесіди навіть про такі важливі речі здаються натягнутими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відрізнити флірт від дружби?

Ви бачили один одного у горі та радості.
І вас не злякало це видовище. Всі ми хороші молодими і красивими, але справжні почуття найчастіше перевіряються позаштатними ситуаціями. Чи не охолоне його запал при вигляді тебе, розбитої вщент грипом? Станеш ти приводити його до тями на ранок після корпоративу? І якщо ти досі не ризикнула з'явитися перед ним без макіяжу, задумайся, хто ви все-таки один одному.

Ви пережили тривалу розлуку.
І навчилися справлятися з почуттям туги далеко один від одного і зберігати при цьому вірність.

Навіть ваші сварки не позбавляють тебе енергії.
З'ясовувати час від часу відносини - нормально. Але зверни увагу на те, чи намагаєтеся ви вирішити конфлікт конструктивно або обидва спалахуєте як сірники, по будь-якій дрібниці. Весь час жити на вулкані - шкідливо для психіки.

У вас схожі потреби в сексі.
Його не бентежать твої поцілунки і обійми (буває і таке), і вам не доводиться буквально домовлятися про те, скільки разів на тиждень і як саме ви будете займатися сексом. А все тому, що у вас схожі сексуальні темпераменти - потреба в частоті і якості сексу, яка вважається незмінною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 19.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 4025

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: