Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 6 правил сексу по-дружбі

6 правил сексу по-дружбі

Поговоримо про те, які правила слід дотримуватися, якщо ви все-таки вирішили пустити свого приятеля в ліжко.

filmz_ru_f_77640.jpg (56.75 Kb)
Ви обоє маєте бути вільними
Ніяких чоловіків, дружин, постійних подружок. Вам же не потрібні зайві проблеми, правда? Постарайтеся залишатися порядною людиною навіть в такій, досить двозначній ситуації.

Ви повинні відчувати одне до одного фізичний потяг
Так-так, переспати з людиною, від якого вас верне - це незаслужено його образити (він же не винен, що не є вашим типажем) і зіпсувати собі настрій.
 
Ви не повинні бути в нього закохані, а він - в вас.
Ваші відносини - це секс в чистому вигляді. Ну і трошки дружби. Якщо з його боку присутня закоханість, а ви можете йому запропонувати тільки своє тіло, ви ризикуєте потрапити в неприємну ситуацію, коли він, натхненний після ночі, проведеної з вами, почне сподіватися на щось більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які секс-дії підвищують шанс на небажану вагітність?
 
Ніяких зобов'язань!
Ви обоє - абсолютно незалежні один від одного особистості, ви не маєте права вимагати від партнера якихось додаткових послуг. Чим менше ви будете залучати одного у ваше особисте життя, тим краще. Інакше у вас (або у нього) може виникнути ілюзія відносин, а це вже зайве.

Ніяких ревнощів!
Це не ваша справа - кого він там клеїть за порогом вашої квартири! Краще зовсім не питайте хлопця, з ким він ходить в кафе або в кіно. Втім, і ви маєте повну свободу і вільні фліртувати з ким завгодно.

Зберігайте легкість у відносинах.
Ваші відносини повинні приносити радість і задоволення, без всяких складних переживань і душевних мук. Якщо помітили, що починаєте аж надто по-серйозному сприймати ваш зв'язок, розірвіть його. Інакше поставите себе в дурне становище людини, який дає більше, ніж від нього хочуть взяти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 12.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 3508

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: