Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 міфів про секс, у які не варто вірити

5 міфів про секс, у які не варто вірити

Досить вірити у такі дурниці, читай та знай на певно, де правда, а де міф...

aerobika-v-pgtyhyhjyosteli.jpg (28.64 Kb)
Міф: за розміром взуття хлопця можна визначити розмір його пеніса
Правда: Вибачте, леді і джентльмени, але ніякого зв'язку між розміром стопи і "гідності" не існує. Відсутність подібної кореляції доведено дослідженнями, причому множинними. Та ж історія з пальцями, носом і вушними раковинами.

Міф: Більше - значить краще
Правда: Зв'язок між твоєю задоволеністю і величиною його "друга" трохи ... перебільшена. Окей, це питання особистих переваг, але в іншому, більше значення мають сексуальні навички партнера, а не його сантиметри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що не варто казати на першому побаченні?

Міф: Можна завагітніти вже будучи вагітною
Правда: у вагітної жінки триває овуляція і друга, вже запліднена яйцеклітина може імплантуватися в основу матки. Коли ми говоримо, що це явище рідкісне, то маємо на увазі тільки 10 зареєстрованих випадків за всю історію.

Міф: Чоловіки думають про секс кожні 7 секунд
Правда: На щастя обох статей, цей міф не має нічого спільного з реальним станом справ. Якби хлопці думали про секс кожні 7 секунд, то за день би це було 8000 разів і більше. Згідно з дослідженнями інституту Кінсі, 54% чоловіків думають про секс два-три рази на день, а 43% - кілька разів на тиждень.

Міф: Жінки менше зацікавлені в сексі, ніж чоловіки
Правда: Можливо, жінки рідше згадують про секс (за даними опитування того ж інституту Кінсі, тільки 19% жінок думають про секс кілька разів на день, а 63% - кілька разів на тиждень), але це не означає, що вони його менше хочуть . Згідно з новими дослідженнями, близько 53% дівчат і жінок різного віку зізналися, що займаються сексом набагато менше, ніж їм того б хотілося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 21.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2239

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: