Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 4 вагомі причини, щоб жити разом

4 вагомі причини, щоб жити разом

Якщо ти все ще сумніваєшся, ми маємо щонайменше 4 вагомі причини, щоб з'їхатись!

b32rfgthyhygtez_imeni-1341.jpg (189.96 Kb)
1. Твій емоційний стан поліпшується
Дослідження 8700 пар показало, що партнери демонстрували значне підвищення рівня їх емоційного стану, коли вони починали жити разом, особливо жінки. Втім, чоловіки теж демонстрували емоційний підйом після того, як починали жити разом з постійною партнеркою.

2. У тебе більше шансів завести дітей
Звичайно, співжиття не викликає непорочного зачаття, але це дійсно може збільшити твої шанси завагітніти. 20% жінок, які переїхали жити до партнера, в перший же рік спільного життя виявляються вагітні. Ну, а якщо ти поки не хочеш заводити дітей, все, що тобі потрібно зробити, це лише подбати про контрацепцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, щоб покращити відносини

3. Ти ефективніше справляєшся зі стресом
Живучи разом подружні пари, як показує дослідження, мають значно більш низький рівень активності в гіпоталамусі, який є областю головного мозку, відповідальної, зокрема, за керування стресом. Гіпоталамус також має велике значення для здоров'я, сну і статевої функції. А ось у пар, які живуть разом, але подружжям поки не є, рівень активності в гіпоталамусі трохи вище, що є ознакою стресу.

4. Твоє здоров'я зміцнюється
Цікаво, але загальний рівень здоров'я зростає, коли ти живеш з кимось. Дослідження показує, що подружні пари навіть мають більш високу самооцінку і більш низький рівень депресії. Ще в їх активі - міцне здоров'я і більш високий рівень щастя, ніж у тих, хто не перебуває в шлюбі або зовсім не живе разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 22.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1621

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: