Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 4 ознаки, щоб розпізнати ідеального коханця

4 ознаки, щоб розпізнати ідеального коханця

Щоб не помилитись у виборі - маємо для тебе маленьку підказку!

paren-s-devushkoi-v-bare1111.jpg (255.65 Kb)
Голос
Багато хто впевнений, що по голосу можна визначити те, яким є чоловік буде в ліжку. Це обумовлюється рівнем тестостерону в крові - чим його більше, тим голос мужніший та низький, а статева конституція дуже потужна.

Розмови
Існує думка, що прекрасні коханці прекрасні у всьому. Так от таких чоловіків можна почути масу компліментів на свою адресу, причому не стандартний і банальний набір фраз, а ретельно складений і підібраний саме під тебе. Ідеальний коханець може заговорити і звабити розмовами і компліментами кого завгодно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-3 сексуальні позиції для самих розкутих

Без натяку
Хороший коханець не стане натякати про секс на першому побаченні, щоб ні в якому разі не образити тебе чи не відштовхнути. Він буде фліртувати з тобою до тих пір, поки ти сама не дозрієш або він не зрозуміє, що тобі можна пропонувати інтим. І потім він заманить тебе в безодню своєї неприборканої пристрасті і покаже, на що здатний.

Зовнішній вигляд
Ідеальний коханець завжди доглянутий, стежить за собою і одягнений з голочки. Він знає, що таке душ і особиста гігієна і ніколи не дозволить собі з'явитися до тебе немитим і не голеним (хоча може бути легка щетина або борідка - це не забороняється). Одяг частіше вибирає стильну і елегантну, він охайний і добре пахне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 27.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1991

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: