Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 порад для тривалого сексуального задоволення

5 порад для тривалого сексуального задоволення

Щоб секс тривав вічність- спробуйте ці прості поради.

1erfrd.jpg (153.38 Kb)
Якщо він помастурбує заздалегідь.
Якщо ви пам'ятаєте фільм "Всі без розуму від Мері", то ви знаєте, що інакше це "все одно, що ходити всюди з зарядженим пістолетом". Розрядка за годину або дві до побачення з тобою допоможе твоєму хлопцеві уникнути передчасної еякуляції.

Спробуйте якусь безглузду позу з зав'язуванням в вузли.
Коли ви вже довго разом, його тіло звикає швидко реагувати в звичних позиціях. Нові пози - незнайомі, не дуже зручні або легкі для виконання - відвернуть його і дозволять затягнути процес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приємно здивувати хлопця у ліжку?

Спробуйте техніку "утриматися на краю" (відому також як "Подумай про бейсбол").
Коли він буде близький до фіналу, попроси його зупинитися і почекати хвилинку, поки напруга не спадатиме. Можна подумати про щось, що мало пов'язане з сексом. Ця техніка дозволяє тренуватися відтягувати цей момент: він зможе все довше "залишатися на краю" (і все довше радувати тебе).

Спробуйте перпендикулярні пози.
Це позиції без проникнення, які дозволяють уникнути стимуляції найбільш чутливих зон статевого члена (наприклад, нижньої сторони головки). При таких позах член не вводиться в піхву, жінка просто ковзає туди і назад уздовж члена. Ви можете зробити це, лежачи "ложечками" або обличчям один до одного на боці, отримуючи задоволення і не доводячи партнера до нестримного і передчасного оргазму.

Використовуйте аптечну інтимну продукцію з анестетиком.
Це можуть бути навіть прості презервативи з охолоджуючим ефектом або спеціальні препарати. Уважно читайте інструкції перед застосуванням!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 05.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 3071

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: