Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 4 головні помилки у спілкуванні з чоловіком

4 головні помилки у спілкуванні з чоловіком

Щоб він не корив тебе за дивну "жіночу логіку" і у вас не виникало сварок через дрібниці, постарайся уникати цих помилок:

444akak.jpg (254.5 Kb)
1) Говорити відразу все, що приходить на розум
Думки не завжди потрібно озвучувати вголос. Тому, коли ти міркуєш про якусь проблему, дай собі час прийняти остаточне рішення і все зважити, перш ніж висловлювати свою точку зору. Особливо це стосується гострих кутів в ваших відносинах і претензій. Дай собі час - наприклад, пару годин, перш ніж дзвонити йому і накидатися з критикою і невдоволенням з якого-небудь приводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 простих секретів щасливого шлюбу

2) Перебивати
Уміння слухати зробить з тебе відмінного співрозмовника не тільки на першому побаченні. Чоловіки, як правило, не переривають один одного в спілкуванні і завжди вислуховують чужу точку зору. Бери з них приклад і вчися терпінню.

3) Змушувати його гадати
У будь-якому збірнику порад зі зваблення чоловіків ти знайдеш рекомендацію про те, що потрібно бути загадковою і прихованою. Якщо ти вибрала таку тактику зваблювання, не дивуйся, якщо на день народження ти отримаєш в подарунок зовсім не те, що хотіла. Чоловіки рідко можуть здогадатися, чому ти образилася, чого ти дійсно хочеш і який секс тобі подобається.

4) Мовчати, якщо тобі щось не подобається
Багато дівчат потрапляють в цю пастку, коли їх власна думка практично зникає, а особистісні межі у відносинах стираються. Ми живемо в сучасному світі, де чоловіче слово перестало бути визначальним. Тому ні в якому разі не втрачай себе і старайся знайти компроміс. А якщо ти помітила, що твоя думка йому абсолютно нецікаво, це вірна ознака того, що відносини потрібно закінчувати якнайшвидше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 11.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 3053

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: