Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 речей, які не можна від нього вимагати

5 речей, які не можна від нього вимагати

Є речі, які не можна вимагати від чоловіка. Ніколи.

0909ujuikollo.jpg (166.91 Kb)
Він не повинен утримувати тебе
У якийсь момент доросла жінка раптом немов перетворюється назад в дитину і висуває до чоловіка вимоги, як до батька: годуй мене, одягай мене, розважай мене, а я у відповідь буду тебе радувати. Так ось, він не повинен цього робити. Чоловік зобов'язаний утримувати тільки своїх дітей (як, втім, і жінка), все інше - його добра воля. Він може. Але не повинен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 доказів, що чоловіки, як діти

Він не повинен розривати відносини з друзями
Неважливо, наскільки тобі неприємні ці каламутні особистості. Неважливо, наскільки погано вони на нього впливають, на твою думку. Неважливо, як багато часу у нього віднімає спілкування з друзями. І неважливо, скільки серед цих друзів привабливих жінок.

Він не повинен віддалятися від сім'ї
Ну, гаразд, будемо чесними: швидше за все не від сім'ї взагалі, а конкретно від його матусі, щоб вона вже не кашляла, це гідна жінка. Відносини з батьками - це табу. Просто запам'ятай: тебе вони не стосуються.

Він не повинен вирішувати всі твої проблеми
Ми всі чекаємо від коханої людини допомоги і підтримки, і це нормально. Більш того - це правильно: якщо у відносинах немає підтримки, значить, це не любов. Але допомога, підтримка і прийняття - це одне, а саджання дорослої, дієздатної людини на власну шию - зовсім інше. Є проблеми, які ти повинна вирішувати сама.

Він не повинен миритися першим
Взагалі миритися першим повинен той, хто відчуває, що готовий до цього. Тільки так можна убезпечити себе від другого витка сварки. Хто з вас це зробить - не важливо. І ні, він не повинен йти до тебе з вибаченнями тільки тому, що ти вмієш надувати губи і демонстративно ображатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 30.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1123

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: