Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 6 порад, щоб розтопити його серце

6 порад, щоб розтопити його серце

Кілька хитрощів - і він твій!

2938rufhuhfegtr.jpg (281.31 Kb)
1. Зберігай зоровий контакт.
Психологи з Гарварду підрахували, що закохані під час розмови дивляться один на одного 75 відсотків часу, і не просто так - це підсилює відчуття близькості між людьми. Так що постарайся встояти перед бажанням нервово відвести погляд.

2. Проявляй інтерес до нього як особистості і уважно слухай все, що він говорить.
Дослідження, проведені співробітниками Університетів Невади і Вашингтона, показали: якщо ти - хороший слухач, це значно підвищує шанси на те, що хтось тебе полюбить. Людям подобається, коли навколишні проявляють до них інтерес і дозволяють їм виговоритися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс на першому побаченні: за і проти

3. Змусь його відчувати себе особливим, покажи, що ти високо його цінуєш.
Ньюман підрахував: 48% його пацієнтів здається, ніби партнер їх недооцінює. Покажи, що ти захоплюєшся чоловіком своєї мрії, його якостями, вміннями та досягненнями - і тобі вдасться його до себе розташувати.

4. Посміхайся частіше.
За даними дослідження, проведеного в Університеті Дрейка, усмішка не тільки прикрашає людину і робить її більш привабливою. Вона ще й змушує тебе виглядати переможницею. Це допомагає створити образ жінки сексуальної і впевненої в собі.

5. Торкайся до нього.
У тих парах, де люди охочіше один до одного торкаються, панує атмосфера комфорту і близькості. Так що якщо ти будеш ненароком легенько торкатися руки або плеча об'єкта свого бажання, ці дотики можуть послужити тобі у великій пригоді.

6. Прийми його головне захоплення.
Якщо він пристрасно захоплюється риболовлею або французькою кухнею і розповідає тобі про своє хобі, це означає, що він ділиться частинкою себе. Ти не зобов'язана робити вигляд, що все життя мріяла зловити величезну щуку або жити не можеш без цибулевого супу. Але якщо ти з повагою і інтересом поставишся до того, що він цінує - ти підвищиш ймовірність того, що він оцінить тебе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 14.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1786

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: