Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 речей, які не варто робити після розставання

5 речей, які не варто робити після розставання

Ці прості п'ять правил допоможуть пройти випробування розлукою і благополучно рушити далі.

9090iuhuihiujm.jpg (194.42 Kb)
1. Постарайся утриматися від екстремальних експериментів зі своєю зовнішністю
З новою стрижкою в нове життя - це добре. Але почекай трохи, поки заспокоїшся. Тому що в гніві або засмучених почуттях ти ризикуєш зігнати відчай на волоссі, а жахлива зачіска оптимізму тобі не додасть.

2. Не варто ділитися кожним емоційним стрибком в соціальних мережах
Так, в таку хвилину нас усіх мотає на емоційних американських гірках. "Ах, як же я тепер? Життя скінчилося ... До біса, проживу і без нього! Іншого знайду. А де ж я знайду такого, як він? Він краще всіх ... Сволота така собі!"І все в такому дусі. Ось тільки знати про те, що з тобою сталося, нікому, крім самих близьких людей, не обов'язково. Потім буде дуже ніяково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому не варто починати відносини з сексу?

3. Без потреби не дзвони
Звичайно, не думати про людину, з якою тебе багато пов'язувало, неможливо. Це нормально, коли образ колишнього партнера спливає в пам'яті кожні п'ять хвилин, тому що про нього нагадує все: пісні, фільми і предмети. Але з цієї пори він - немов вигаданий персонаж. Про нього можна думати, але надзвонювати йому - безглуздо.

4. Дружбу з тим, з ким розійшлася, відклади на потім
Для когось договір "залишитися друзями" - це просто спосіб підсолодити пігулку. Хтось і справді дружить багато років. Але початок цих нових, приятельських відносин варто відстрочити. Зараз нічого хорошого з цього не вийде. Спершу треба охолонути, пробачити, змиритися, звикнути до того, що ваш статус відносин змінився.

5. Клин клином НЕ вибивають
Кинутися з вогню переживань в полум'я нової любові - це теж погана ідея. Це все одно, що під час операції з приводу апендициту затіяти ліпосакцію. Нехай спочатку попередній шрам заживе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 23.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2545

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: