Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 7 особливих секс-порад від МіЛеді

7 особливих секс-порад від МіЛеді

Актуальні поради, які з новою силою запалять вашу пристрасть!

tgthfghyj.jpg (178.55 Kb)
1. Повна кишеня задоволення
Несподівано оголоси, що тобі потрібно трохи дрібних грошей, просунь руки в передні кишені джинсів свого чоловіка і почни погладжувати його член через тканину, роблячи вигляд, ніби й правда шукаєш там монетки.

2. Тільки без рук!
Влаштуй йому сеанс масажу без допомоги рук: повільно роздягни його в теплій кімнаті і, тримаючи руки за спиною або по швах, почни тертися об його тіло грудьми, обличчям, проводити по ньому волоссям. Коли він розслабиться, почни тертися грудьми об його член.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, що він тебе хоче?

3. Серця б'ються в унісон
Щоб відчувати один одного краще, налаштуйтеся на серцевий ритм партнера. Поклади руку йому на груди, і нехай він зробить те ж саме. Ви легко синхронізуєте. Спробуйте зробити це під час занять любов'ю. Оскільки під час оргазму серцебиття частішає, ви неймовірно заведете один одного.

4. Голосніше, ще голосніше!
Якщо ти збуджена, не соромся висловити це. Дозволь собі робити те, що хочеш: кричати, сміятися, вигукувати його ім'я. Якщо тобі ніяково - просто пам'ятай, що ти робиш це для нього. Чим більше відкрито ти висловлюєш задоволення, тим крутіше він себе почуває. Бонус: твій оргазм буде яскравішим.

5. З широко відкритими очима
Не закривай очі під час сексу. Це відмінний спосіб гостріше відчути ваш емоційний зв'язок. Для початку спробуйте цілуватися з відкритими очима; дивіться один на одного під час прелюдії. Поступово навчись не закривати очей до самого оргазму. Відчуття будуть неповторними!

6. Дражливий поворот
У позі наїзниці сядь спиною, а не обличчям до нього (тримайся за його ноги для балансу). Йому відкриється чудовий вид на твій тил.

7. Чарівна сила поцілунку
Даруйте один одному пристрасний 10-секундний поцілунок кожен день. Багато пар продовжують займатися любов'ю, але практично перестають як слід цілуватися. А даремно - це така чудова і інтимна річ! І відмінний спосіб зберегти пристрасть, не дозволяючи вашим відносинам перетворитися в платонічні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 26.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1704

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: