Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 правил екстремального сексу

5 правил екстремального сексу

Дозвольте собі трохи побешкетувати в ліжку, але дотримуйтесь деякі правила!

eyu8i.jpg (220.65 Kb)

Розвивайте еротизм
Витратьте деякий час на те, щоб по-новому досліджувати своє тіло і тіло свого партнера. Розпитайте, що його збуджує, можливо, вас чекають сюрпризи. Наприклад, вашого чоловіка можуть заводити зовсім невинні речі, скажімо, те, як ви стукаєте по клавішах комп'ютера ... Чому б не спробувати пограти в гру "Секретарка і бос"? А ви, можливо, зловите себе на думці, що ваш чоловік виглядає дуже еротично, коли веде машину ...
 
Залучайте сторонніх
Ні, ми вам не пропонуємо зайнятися груповим сексом, але чому б не пообговорювати сторонніх людей, чоловіків і жінок, лежачи в ліжку зі своїм чоловіком? Їх переваги, недоліки, можливі сексуальні звички. Але майте на увазі, що краще брати об'єктами обговорень кіногероїв або зірок естради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дівчина зверху": як зробити цю позицію ще більш чуттєвою?

Не смійтеся і не засуджуйте
Навіть якщо еротична фантазія чоловіка здалася вам дивною або непристойною, ні в якому разі не натягуйте маску ханжі і не кривіть губи. Згадайте: у вас теж напевно є якісь ганебні мрії, ви ж не хочете, щоб над ними сміялися. Для того щоб розкритися перед партнером, треба бути впевненим, що він не засудить і не підніме на сміх.

Не шукайте причини
Вам здається, що тяга вашого чоловіка до певної пози або еротичної комбінації сильно змахує на перекручення і має глибоке коріння? Відкиньте психоаналіз! Не всі сексуальні пристрасті повинні бути наслідком дитячої травми або важких відносин з батьками! Іноді тяга до садо-мазо - це просто бажання урізноманітнити секс, і нічого більше.
 
Придумайте умовний сигнал
Чи не спробувавши дещо заборонене, ви нізащо не зрозумієте, подобається вам такий вид сексу чи ні. Однак ваш партнер в запалі пристрасті може не помітити вашого зойку або прийняти його за стогін задоволення. Заздалегідь домовтеся про умовний сигнал або слово, почувши яке, ви відразу ж припиніть гру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 05.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2179

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: