Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 6 видів поцілунків та що вони насправді означають

6 видів поцілунків та що вони насправді означають

Ми розповімо усе, що знаємо про це!

45t34rfregtr.jpg (145 Kb)
1. М'який, збудливий поцілунок з язиком
Цей тип поцілунку покликаний запалити всі твої почуття. Його руки ковзають по твоєму тілу, його губи ніжно припали до твоїх ... Психологи стверджують: це означає, що хлопець емоційно включений в те, що відбувається і готовий до по-справжньому інтимних переживань.

2. Нерішучий, обережний поцілунок
Він здається цнотливим, але правильніше його назвати невпевненим. Хлопець просто не знає, з якого боку до тебе підійти. Якщо хочеш, щоб все у вас вийшло, дай йому зелене світло. Поцілунок його у відповідь міцніше, ніж він тебе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, що ваші відносини скоро завершаться?

3. Він цілує тебе в плече (шию, вушко)
Якщо він легенько торкається губами твоєї нижньої губи або цілує тебе куди завгодно, тільки не в губи - у нього грайливий настрій і він тебе дратує, щоб розпалити. Щоб показати, що ти теж не проти пограти, можеш запропонувати йому щось нове, що ви ще не пробували.

4. Він бере твоє обличчя долонями і пристрасно цілує
Це ознака того, що чоловік налаштований діяти в ліжку активно, якщо не агресивно. Якщо ваш настрій не співпав і ти чекала м'який стиль, злегка відсторонися, поглянь йому прямо в очі і скромно скажи, що ти хотіла б робити все повільніше і що вам нікуди поспішати.

5. Довгі поцілунки - міцні відносини
Якщо ви з партнером регулярно цілуєте один одного довгим поцілунком "по-дорослому", то у вас більше шансів зберегти пристрасть у серйозні стосунки. Важко почати сприймати по-родинному хлопця, який щовечора цілує тебе як на кіноекрані.

6. Платонічний поцілунок
Якщо в 9 випадках з 10 ваш поцілунок - це скромний "чмок" в щічку, то хлопець ніжний. Він здатний про тебе подбати, але тобі треба бути напоготові, щоб ваші відносини не перетворилися в братерсько-сестринські. Тому не лінуйся у відповідь поцілувати його так, як це робить не родичка, а улюблена жінка.

Джерело: Сosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 10.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 5132

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: