Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / 7 заборонених тем в розмові з чоловіками

7 заборонених тем в розмові з чоловіками

1. Що ти НАСПРАВДІ думаєш про його батьків
Ні в якому разі цього не роби - він все одно їх не змінить. У всіх сенсах цього слова: він не зробить їх краще і не здасть в магазин, щоб роздобути нових, ідеальних.
Навіть якщо мама твого благовірного - деспотичне чудовисько, він про це знає і періодично з нею через це свариться, він все одно буде її захищати. Вона ж мама.

660x440_1_b98c7dbb8c50bf315c65dc7784c7a3600x400_0x59f91261_1896016591413569090.jpeg (68.25 Kb)

2. Хто із знаменитостей твоя таємна мрія
Всі ми - і жінки, і чоловіки, - западаємо на відомих акторів, співаків і спортсменів. Це нормально. Але краще коханому не знати, що ти часом фантазуєш про те, яке це - опинитися в обіймах свого кумира. Тому що твоїй другій половині навряд чи буде приємно думати, ніби ти зустрічаєшся з ним, а не з іншим чоловіком, тільки тому, що той, інший, тобі не по зубах.

3. Чому ти так довго пробула в санвузлі
Всі ми - живі організми, ми розуміємо, які фізіологічні процеси відбуваються з іншими організмами. До того ж в житті відбувається всяке: нам доводиться
доглядати один за одним під час хвороби, наприклад. Для сучасного чоловіка в порядку речей бути присутнім при пологах, де він зіткнеться з не дуже естетичними речами. Це випробування, пройшовши які, ви стаєте тільки ближче. Але влаштовувати таке випробування без необхідності і зайвий раз не варто. Це вбиває всю романтику.

4. Скільки зусиль ти доклала, збираючись з ним на побачення
Звичайно, від чоловіка цього не приховаєш. А ось на початковому етапі відносин кухню своєї краси краще тримати під замком. Тому, з ким ти йдеш на побачення, не потрібно знати, скільки годин ти просиділа в перукарському кріслі і скільки грошей віддала за манікюр. Нехай він бачить кінцевий результат, а не процес приготувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що найбільше приваблює чоловіків в дівчатах

5. Проблеми зі шкірою
У кожного може раптово з'явитися невелика "недосконалість", навіть у супермоделі. Але не варто загострювати на цьому увагу і самим заявляти про це своєму чоловікові.

6. Проблеми фігури
Чоловіки зізнаються, що їх просто виводять з себе просторікування подружок на тему "Ця сукня мене повнить". Вони буквально не знають, що на це відповісти.
До того ж ніщо так не прикрашає жінку, як впевненість в собі.

7. Подробиці тих самих днів
Звичайно, робити вигляд, що їх взагалі не існує, не вийде, та й не потрібно. Знання твого циклу допоможе партнеру краще тебе розуміти, не дратувати в ті дні, коли ти готова вибухнути, подбати про тебе. Але побережи його від розповіді про нюанси або видовища, пов'язані з особистою гігієною.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

02:00, 17.07.2016
Автор: maryna2
Переглядів: 1921

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: