Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / 9 ознак того, що випадкова зустріч може перерости у кохання

9 ознак того, що випадкова зустріч може перерости у кохання

Він пам'ятає те, що ти йому говорила. Наприклад, що у тебе є рідна сестра і зведений брат і що ти їси рибу і гадів морських, але не будеш їсти м'ясо.

1453550887_1520_love_at_first_sight1.jpg (141.64 Kb)
Він - зріла і відповідальна людина, і це не робить його нудним. Якщо хлопець контролює, скільки пива він може собі дозволити випити в вихідний, і здатний привести ванну в порядок перед твоїм приходом, це не тільки приємно, але і дає надію на те, що він здатний відповідально підійти до спільного життя.

Він враховує, що ти любиш і не любиш в ліжку. І дійсно намагається доставити тобі задоволення, а не просто цікавиться, кінчила ти (бо останнє - це не турбота про тебе, а бажання переконатися у власній спроможності).

Ви по-справжньому приваблюєте один одного. Він для тебе - найкрасивіший на світі, так що на інших і дивитися не хочеться, і прийняти душ разом з ним - це ніби служіння античному божеству.

Він змушує тебе відчувати себе красивою і впевненою в собі. Звичайно, ти і без нього повинна вміти так себе почувати. Але хороший партнер - це той, хто посилює твою впевненість в собі в рази.

Він бере до уваги твої повсякденні справи. Наприклад, відвозить тебе додому після побачення, щоб ти не витрачала час, добираючись на автобусі, і могла лягти раніше, тому що завтра рано вставати на роботу.

Він вміє тебе розсмішити. Людям важко відчути емоційну близькість, якщо у них абсолютно різне почуття гумору.

Він рветься полагодити твою праску і зміцнити стіл, котрий хитається. Навіть якщо ти знаєш, як тримати в руках дриль і паяльник, завжди приємно, коли хтось готовий подбати про тебе.

Вам весело і цікаво разом. Навряд чи ти захочеш залишитися з людиною, кожну зустріч з якою ти не смакує як краща подія тижня. Якщо це передчуття є і воно зазвичай виправдовується - щастя та кохання вам!

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

02:00, 27.07.2016
Автор: maryna2
Переглядів: 1360

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: