Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 хитрощів мінету, від яких хлопець буде в захваті

5 хитрощів мінету, від яких хлопець буде в захваті

Ось які прийоми варто запам'ятати!

reer34r4235r43.jpg (222.21 Kb)
Володій язиком
Якщо ти не вмієш робити глибокий мінет, притисни язик до верхнього неба перед тим, як взяти член в рот. Це рух, в поєднанні з гарячою і вологою областю під язиком, змусить його відчувати, що він проникає глибше, ніж насправді.

Знай анатомію
Приділяйте увагу вуздечці - маленький клапоть тканини, який з'єднує кінчик головки з підставою. Ця область наповнена нервовими закінченнями хоч греблю гати, але, на жаль, часто не береться до уваги, а шкода!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що ніколи не варто говорити з бойфрендом?

Використовуй різницю температур
Візьми в рот кубик льоду. Завдяки контрасту з гарячим ротом його очікують воістину неймовірні відчуття. Не бійся заподіяти йому біль! Лід швидко розтане і не встигне заморозити ніжний орган.

... І підручні засоби
М'яке або тверде, холодне або гаряче - стане в нагоді все, що є в спальні. Будь-який предмет може створити ефект несподіванки і внести нові відчуття в знайомий ритуал. Як його використовувати - вирішуй по ситуації.

Перемикай швидкість
Всі люблять, коли на початку ти робиш це повільно, а потім прискорюється темп. Підійди до питання більш творчо: дратуй, змінюй інтенсивність проникнення, знову переходячи до повільного темпу, коли відчуєш, що він ось-ось кінчить.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 11.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1944

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: