Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 8 речей, які варто пам'ятати в шлюбі

8 речей, які варто пам'ятати в шлюбі

Ось що варто знати, щоб ваш шлюб був міцним.

ugyt6fvu8ybho0.jpg (174.08 Kb)
1. Ви самі учите один одного, як з вами треба звертатися
У перші роки шлюбу ви досвідченим шляхом починаєте розуміти, хто з вас не переносить крику і кому потрібно посидіти і подумати, перш ніж щось обговорювати. Кожен з вас сам задає стандарти, як з ним требарахуватись і за яку межу краще не переступати. Ви позначаєте, що любите і не любите, чого чекаєте один від одного.

2. Ви - люди з плоті і крові, а не два абстрактних еталона
Радуйся хорошому і старайся менше переживати через недоліки. Звичайно, це нормально, якщо тебе дратують якісь з його звичок, від яких йому ніяк не вдається позбутися. Але в цілому ми приймаємо коханого таким, яким він є. Всі ми не ідеальні.

3. Умій визнавати свої помилки. І не зловтішатися, якщо він не має рації
Перше важко, але обов'язково. Друге так і тягне зробити, але це ні до чого доброго не приведе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 речей, які відчуває пара під час спеки

4. Використовуй слова з розумом
Всі знають, що слово - страшна сила, ним можна поранити і зцілити. Але іноді доводиться говорити один одному не тільки приємні речі. Перш ніж покритикувати коханого, подумай, з якою метою ти це говориш і кому від цього буде краще, якого ефекту ти сподіваєшся цим досягти і що б ти відчувала, якби це сказали тобі.

5. По можливості не поспішайте з дітьми
Якщо час і ситуація дозволяють, не поспішайте стати мамою і татом. Дайте собі час притертися один до одного до того, як до вашого союзу додадуться малюки. Все-таки діти - це випробування, і до нього варто підготуватися.

6. Пам'ятайте, що ви - соратники та однодумці
Ваше завдання - бути на боці один одного, і наодинці, і при людях ні в якому разі не принижувати гідність один одного і не самостверджуватися за рахунок іншого.

7. "Правильного" шлюбу не буває
Шлюб може бути побудований не тільки за традиційною схемою. Якщо вам подобається, щоб все було "як у людей" - чому б і ні. Якщо ви мрієте жити в двох сусідніх будинках, з'єднаних підземним ходом, і бачитися тільки по вихідним - ваше право. Нікому не дозволяйте втручатися у ваші відносини і перекроювати їх згідно з їх власними уявленнями.

8. Шлюб - це радість
Ти вийшла заміж за людину, без якого життя собі не мислиш. І ти маєш шанси прожити все життя з коханим. Так насолоджуйся цим! Валяйтеся в ліжку в суботній ранок, ходіть в походи і влаштовуйте пікніки, жартуйте і дурійте, дивіться фільми, влаштовуйте собі свята живота, займайтеся любов'ю. Життя прекрасне сама по собі, але ще краще, коли вам є з ким цю радість розділити. Так цінуйте те, що маєте.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 11.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1300

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: