Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 7 способів зіпсувати ці відносини

7 способів зіпсувати ці відносини

Ось що варто робити, щоб зіпсувати відносини, або що не варто робити, щоб їх зберегти!

kiu8y7t6rjhugyftvgb.jpg (171.17 Kb)
1. Причіпки
Вони починаються, коли ми порівнюємо свого справжнього супутника з плоті і крові з якимсь чарівним ідеалом. У цьому змаганні з твоєю багатою фантазією хлопцю з повсякденності ніколи не перемогти: реальні люди і мрії знаходяться в різних вагових категоріях.

2. Випробування на міцність
"Справжній чоловік" з мрій мужньо стисне зуби і все стерпить. Але людина реальна навряд чи збереже олімпійський спокій, якщо ти пройдешся по його мамі і друзям, зганьбиш його перед колегами, в черговий раз зірвеш спільні плани непристойним запізненням і т. д. Ти наче валиш його на іспиті, який сама ж і влаштувала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому чоловіки марять про анальний секс?

3. Скарги подругам
Якщо ти говориш багато невтішного оточуючим про свою другу половину, ти немов благаєш, щоб тобі сказали: "Та облиш ти його, як з такою людиною взагалі жити-то можна?"

4. Задивлятися на інших хлопців
Якщо ти, перебуваючи в постійних відносинах, починаєш уважніше придивлятися до знайомих і ловити себе на думці: "А він нічого!" - Варто задуматися: можливо, ти так боїшся втратити свою половинку, що підсвідомо шукаєш запасний варіант?

5. Порівнювати себе з його колишньою
Психологи дуже радять не копатися занадто глибоко в минулому свого друга життя. Нічого, крім почуття образи, ревнощів, невпевненості в собі це не принесе. Зараз він з тобою - і це головне. Ще гірше - наслідувати його колишню, думаючи: "А, так ось які дівчата йому подобаються". Або: "А, так ось як треба себе з ним вести, щоб він поличку повісив", - забуваючи, що взагалі-то в підсумку він з нею розійшовся.

6. Безпідставні ревнощі
Впоратися з ревнощами буває непросто, особливо якщо тобі раніше зраджували. Але закочувати сцени його подрузі дитинства, шипіти на дівчат його друзів і боляче тикати його в бік за те, що йому посміхнулася офіціантка, - це дуже, дуже погане рішення.

7. Біг попереду паровоза
Поспішай повільно, не чекай всього і відразу. Немає нічого поганого в тому, що через місяць зустрічей він ще не готовий знайомитися з твоїми батьками і міркувати про спільні плани на життя. Фундамент серйозних відносин в одну мить не будується, це робота поступова і копітка.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 30.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1228

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: