Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 страхів, які заважають отримати сексуальне задоволення

5 страхів, які заважають отримати сексуальне задоволення

Не варто боятись і все неодмінно відбудеться якнайкраще.

8y7t6sedrftyghujiko.jpg (192.82 Kb)
А якщо він не захоче надіти презерватив?
Більшість жінок соромляться самі попросити партнера застосувати цей простий і доступний спосіб контрацепції, який захищає від багатьох бід. Наче в той момент, коли він з вас картинно зриває ліфчик, а ви граціозно згинається, розмова про таку приземлену речі зіпсує весь настрій. Це дурниця: романтика, якщо вже вона присутня у відносинах, так просто не випарується. Тому, замість того, щоб мучитися і боятися, проявіть ініціативу і сама запропонуйте партнеру надіти презерватив.

Партнеру не сподобається ваше тіло
Він до того бачив вас тільки в одязі, який ви вибирали дуже ретельно, маскуючи певні недоліки фігури. А тут він побачить вас у всій красі: з не дуже пропорційними формами, товстими стегнами і злегка відвисшими грудьми ... Жах! Ви дуже здивуєтеся, але чоловікам наплювати на недоліки вашої зовнішності.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, що він хоче розійтись з тобою?

Він змусить робити те, чого ви не бажаєте
Секс передбачає певний ступінь довіри, і якщо ви комплексуєте через якісь пози, яка взагалі-то вважається прийнятною, задумайтеся: чи варто лягати в ліжко з чоловіком, якому ви не довіряєте? Інше питання - якщо те, що пропонує партнер, для вас табу. Якщо ви займетеся оральним або анальним сексом через силу, тільки для того, щоб доставити йому задоволення, ви напевно потім будете почувати себе використаною, незважаючи на кількість отриманих оргазмів. Просто домовитеся сама з собою: якщо партнер буде наполягати на тому, чого ви робити категорично не хочете, ви просто заберете свій одяг і підете.

Казус під час сексу
Секс - це фізіологічний процес, під час якого трапляється щось, що може здатися вам ганебним або "брудним". Ви можете випадково видати непристойний звук, ви можете ніяково повернутися або випадково наступити партнеру на руку.

А раптом у вас не трапиться оргазм?
По суті, оргазм не може бути самоціллю, особливо якщо ви тільки починаєте зустрічатися і не встигли вивчити один одного добре. Постарайтеся зовсім не думати про оргазм: насолоджуйтеся ласками партнера, намагайтеся зробити йому приємне.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 09.09.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1729

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: