Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 речей, які знижують твої шанси на оргазм

5 речей, які знижують твої шанси на оргазм

Проблеми в ліжку Може проблема саме в цих речах?

fgwe4t4rt4t5435t4.jpg (203.04 Kb)
Антидепресанти
Такі гормони як серотонін, адреналін і допамін безпосередньо впливають на сексуальну функцію. Причому антидепресанти та інші психіатричні препарати можуть ефективно гасити збудження.

Втома
Занадто втомилася для сексу? На жаль, це не виправдання, а факт. Більшість жінок відкладають секс до ночі, а потім дивуються, чому щось не виходить. Для сексу потрібно вибирати час, коли ти знаходишся на піку збудження, а не борешся зі сном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 причин, щоб радіти розставанню

Зміни ваги
У жінок вага постійно коливається, і причин може бути безліч: ПМС, вагітність, відпустка. Незалежно від джерела, це може стати одним з основних психологічних перешкод, так як жінка відчуває себе менш привабливою.

Сварки з партнером
Проблеми в стосунках з чоловіком, безумовно, приведуть до зниження лібідо. Якщо твій партнер тебе не влаштовує, у вас немає гармонії, а є серйозні розбіжності, ти не зможеш як слід розслабитись та отримати насолоду.

Протизаплідні таблетки
Вони відмінно підходять для запобігання вагітності, але можуть перешкодити тобі насолоджуватися сексом. Справа в тому, що ці препарати всерйоз змінюють гормональний рівень і тим самим знижують лібідо.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:20, 10.09.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1221

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: