Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Психологія / 5 чоловічих міфів про жінок

5 чоловічих міфів про жінок

Жіночий рід, безсумнівно, зроблений з духів і туманів, солодких цукерок і рожевого плюшу. Звичайно, хто б сперечався. Ми саме такі - повітряні, загадкові, справжні принцеси, які, як відомо...е-е-е...не ходять в туалет. Ну хіба що припудрити ніс. Більшість міфів про нас чоловіки придумали зовсім випадково, а ми їх просто підтримуємо.

1369256076_1.jpg (26.67 Kb)
Штамп №1 Кожна дівчина з народження вміє готувати - смачно, корисно і різноманітно.

ЧОМУ ВОНИ ТАК ВИРІШИЛИ? Тому що одного разу чоловік спіймав мамонта, а жінці у вигляді карпаччо він здався єорстким, і вона його підсмажила. В принципі сьогодні, у вік супермаркету, мікрохвильовки і супу з пакетика, за вміння готувати можна видати будь-яку бурхливу діяльність на кухні, починаючи від художнього розкладання по тарілці ковбасної нарізки і закінчуючи віртуозною майстерністю в змішуванні коктейлів. Так що для підтримки статусу відмінною господині особливого уміння готувати не потрібно.

3d8d68ca0bb4056ac06c52d5c2fe9bde.png (3.31 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 компліментів, які зводять з розуму чоловіків

ЯКА НАМ ВІД ЦЬОГО КОРИСТЬ? Зате можна легко попросити його вимити посуд. А ще купити продукти, принести їх, розкласти, винести сміття, скласти тарілки, витерти зі столу і так далі. І хай не розповідає, що не чоловіче це заняття, бо свіжо забитого мамонта на кухні (не плутати зі слоном у посудній крамниці) ти давненько не бачила.

Штамп №2 Дівчата люблять кішок, плюшеві іграшки і все з помпонами.

ЧОМУ ВОНИ ТАК ВИРІШИЛИ? Тому що кішка, іграшка і помпончік - це щось м'яке, пухнасте, ніжне і домашнє. Тобто практично повна наша копія. Пристойна дівчина не може не любити кішок! Тому, коли в чергових гостях у неї тикають цією злісною зубастою линяючою мордою (яка напевно тільки й думає, як би її подряпати), вона тут же робить захоплене обличчя і починає: "Уті-пусі, яка гарна киця!"

devushka_s_kotom-1.jpg (25.18 Kb)

ЯКА НАМ ВІД ЦЬОГО КОРИСТЬ? На кішці (в крайньому випадку на іграшці) можна чудово продемонструвати чоловікові глибину своїх материнських інстинктів і кількість накопиченої в твоєму організмі ніжності. Подивившись на ваше спілкування з кішкою, чоловік повинен злегка збудитися, жахливо розчулитися і почати мріяти, щоб з ним проробили все те ж саме.

Штамп №3 Дівчата обожнюють доглядати за собою.

ЧОМУ ВОНИ ТАК ВИРІШИЛИ? Тому що жоден нормальний чоловік при здоровому розумі і твердій пам'яті не буде видирати волосся з мошонки тільки тому, що це гарно. За його логікою, раз ми це робимо (та ще й платимо за це купу грошей!), Значить, нам це подобається. В їх-то очах ми красиві від природи і не потребуємо ніяких додаткових хитрощів.

150-kak-izbavitsya-ot-volos-na-tele.jpg (21.09 Kb)

ЯКА НАМ ВІД ЦЬОГО КОРИСТЬ? Приймеш, буває, ванну, обмастиш себе від п'ят до вух косметичним молочком із запахом прованських трав і ходиш по квартирі вся мокра, липка - ні присісти, ні одягнутися ... Краса! А вже як ми обожнюємо ходити на хімічний пілінг обличчя! Ні-ні, намічені зморшки і прищі тут ні при чому. Нам просто подобається, коли нам кислотою розплавляють верхні шари шкіри. І вже чому б не порадувати себе щоденним вищипуванням брів - здавалося б, така дрібниця, а скільки щастя! А головне - усіма цими процедурами можна пояснити будь-яке запізнення і витрачені гроші.

Штамп №4 Дівчата без проблем розуміють дітей будь-якого віку і завжди знають, що з ними треба робити.

ЧОМУ ВОНИ ТАК ВИРІШИЛИ? Тому що у кожного хлопчика була мама, і вона завжди знала, що з ним робити. Чоловіки, здається, переконані, що кожна дівчина народжується з вбудованими в голову мегабайтами колискових і здатністю до читання дитячих (а далі підліткових) думок.

2052_18x1500_1346826907.jpg (34.15 Kb)

ЯКА НАМ ВІД ЦЬОГО КОРИСТЬ? Коли твоє немовля виросте, він буде абсолютно переконаний в тому, що ти краще за всіх знаєш, як виховувати дітей. І, можливо, навіть довірить тобі кількох своїх немовлят. Хоча насправді ми теж боїмося взяти на руки крихку істоту вагою в три пакети молока. І нам теж іноді хочеться накрити цю ніжну голосну грудочку звуконепроникним ковпаком. Просто коли ми бачимо поруч із собою тремтячого чоловіка в глибокому ступорі з памперсом в руках, то беремо себе в руки і починаємо діяти. Можливо, це і називається материнським інстинктом.

Штамп №5 Мрія життя будь-якої дівчини - вийти заміж.

ЧОМУ ВОНИ ТАК ВИРІШИЛИ? Тому що дівчата дійсно частенько хочуть заміж. Хоча б для того, щоб більше не турбуватися про те, любить він чи не любить, одна смужка або дві смужки, познайомить з батьками або не познайомившись, серйозні у нього наміри чи так собі. На подібні роздуми у дівчини йде значна частина часу, який вона мріє витратити на самореалізацію, кар'єру і шопінг з подружками.

109089_full.jpg (25.85 Kb)

ЯКА НАМ ВІД ЦЬОГО КОРИСТЬ? Якщо він нас дійсно любить, то рано чи пізно все-таки зважиться на виконання мрії нашого життя. А потім ми зі спокійною совістю зможемо зайнятися кар'єрою і шопінгом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:00, 18.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2637

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: