Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 7 цікавих фактів про інтим

7 цікавих фактів про інтим

Чи знала ти про те, що триразовий інтим в тиждень замінює ефективний крем від зморшок, або про те, що є продукт, здатний у рази поліпшити якість чоловічої сперми? Ми зібрали для тебе 8 цікавих секс-фактів, про які ти навіть не здогадувалася.

zgodni.jpg (18.22 Kb)


1. Всього 75 грамів волоських горіхів в день здатні поліпшити якість чоловічої сперми: у першу чергу, мова йде про її рухливість, а, значить, і про підвищення твоїх шансів легко і швидко завагітніти, коли ви будете готові до цього серйозного кроку.

fakt.jpg (21.72 Kb)

2. Відклади покупку антивікового крему. Ранні зморшки не загрожують, якщо ти будеш займатися сексом три рази на тиждень (дослідження показують, що "добровольці" таких приємних б'юті-процедур виглядають, в середньому, на 7 років молодше).

3. В період овуляції більшість дівчат відчувають себе ще більш сексуальними: вони вибирають наряди сміливіші і фарбують губи помадою яскравішою. Крім цього, змінюється навіть голос представниць прекрасної статі - він стає трохи нижчим і хрипким, що чоловіки знаходять дуже еротичним, а самі дівчата помічають рідко.

fakt9.jpg (35.45 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки часу чоловік може обходитися без інтиму

4. Люди, які сплять на животі, частіше бачать сни сексуального характеру.

5. 48% хлопців хотіли б познайомитися з твоїми родичами перед тим, як назвати тебе "своєю дівчиною".

6. Американці, в середньому, витрачають 19 400$, щоб знайти свою "другу половинку" (кругленька сума набігає через витрати на косметичні процедури і гарні вбрання, вечері в ресторанах і дорогі подарунки).

fakt8.jpg (41.26 Kb)

7. Чим частіше ти обіймаєш свого коханого, тим менше шансів, що Він коли-небудь зіткнеться з проблемою еректильної дисфункції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:00, 22.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 7638

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: