Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 жіночих помилок у ліжку

5 жіночих помилок у ліжку

Розбіжності в ліжку здатні зруйнувати навіть найміцніші стосунки. Читай далі і ти дізнаєшся, які жіночі помилки чоловіки приймають дуже близько до ... - і до серця теж!

11616543.jpg (20.22 Kb)
Гидливість. Відмовляти хлопцю в оральних ласках все одно, що позбавляти його хліба насущного. Досить морити коханого голодом і глумитися над його самооцінкою! Приступай до дій. Якщо тебе бентежить запах, колір або смак чоловічої гідності - почни освоювати майстерність орального сексу поступово, бажано, відразу після душу. Чергуй оральні "вправи" з ручною стимуляцією.

Страх перед експериментами. Ніщо так не вбиває сексуальне життя, як його одноманітність. Не будь занудою! Розпитай про найвідвертіші його фантазії та сміливіше втілюй їх у життя. Повір, він у боргу не залишиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 несподіваних способів збудити чоловіка

Недовіра. Посилаючись на свої страхи опинитися в невигідному світлі (а раптом він побачить целюліт? Відчує запах з рота ?!) або зіпсувати собі репутацію відчайдушним сексом, ти заважаєш собі, а заодно і йому, насолоджуватися один одним. Вирішуй проблеми в міру їх надходження, але не під час сексу.

Незнання свого тіла. Вивчення себе починається з мастурбації - адже кому як не тобі краще знати всі твої "кнопочки", "тріщинки" і "точки кипіння"? Як твердять сексологи, спроби довести дівчину до оргазму, яка не вміє приносити собі задоволення "власноруч", заздалегідь приречені на провал.

Безініціативність. Соромлячись (а то і лінуючись!) зробити перший крок у сексі - дівчата багато втрачають. Заставши його зненацька, ти не тільки розбудиш в ньому "звіра", але й побалуешь себе гострими відчуттями від усвідомлення власної влади над ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 14.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 6962

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: