Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 причин, з яких ми займаємося коханням

5 причин, з яких ми займаємося коханням

З якою метою ми займаємося коханням? Дурне питання! Хоча ... Співробітники Техаського університету знайшли цілих 237 причини, з яких люди роблять "це". А ми виділили топ-5 популярних жіночих мотивацій.

ymlhioupiky.jpg (21.95 Kb)
1. Він добре цілується. Правильна техніка поцілунку наштовхує тебе на думку про те, що твій новий хлопець - чудовий коханець. Тим часом мозок проводить аналіз слини партнера і перевіряє його на генетичну сумісність.

2. Прийшов час. Ви ходили на побачення, розмовляли по душах, трималися за руки, цілувалися ... Ти запрошуєш хлопця додому, бо хочеш перевести ваші стосунки на новий етап.

3. Він приваблює тебе фізично. При цьому вчені стверджують, що ми скоріше звертаємо увагу на рельєф чоловічих м'язів, ніж на їх масу. Опитування показало, що більшість жінок вважають "перекачаних" хлопців з величезними м'язами відразливими і навіть відлякуючими, а от в міру спортивні молоді люди найчастіше користуються успіхом у слабкої статі.

4. Ти збуджена. Причому причина твого збудження може бути зовсім несподіваною. Наприклад, сексуальному настрою може сприяти перегляд фільмів жахів. Переляк призводить до фізичного збудження, а присутність поруч привабливого хлопця надає моральномій напрузі еротичну нотку.

5. У тебе змінився гормональний фон. Гормон сексуальності - тестостерон - виділяється активніше після фізичних вправ. Або коли ти ходиш на підборах. Крім того, хлопець може поділитися з тобою своєю дозою пристрасного речовини під час французького поцілунку - в його слині міститься в 10 разів більше тестостерону, ніж у твоїй.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як стати спокусницею

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 23.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2919

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: