Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні тренди / 7 предметів гардеробу, які роблять тебе стрункою

7 предметів гардеробу, які роблять тебе стрункою

Ти хочеш виглядати стрункішою, аніж насправді, але не знаєш як? МіЛеді допоможе впоратись із цим завданням.

4e461fe2451925f2970369a09dc6d4a8_cropped_630x350.jpg (14.87 Kb)
Сукня з запахом
Одна з найгеніальніших речей, моментально стала класикою поза часом, була придумана Діаною фон Фюрстенберг, потім потрапила в колекції, мабуть, усіх можливих брендів, але актуальності не втратила. Сукня з запахом одночасно підкреслює талію, виділяє декольте і робить фігуру більш стрункою і жіночною.

Джинси або штани кльош
Такі джинси і брюки візуально роблять ноги не тільки стрункішими, але і довшими, а тебе саму - вищою. Тому вони стануть в нагоді не тільки дівчатам, які хочуть "схуднути", а й тим, хто мріє про зайву парі сантиметрів зросту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Хіт сезону: веселі та кумедні моделі одягу

Прямі і завужені брюки
Ці штани працюють так само, як і кльош, але володіють ще одною вагомою гідністю - вони не виходять з моди. Так що на них можна сміливо витратитися: ця покупка проходить як інвестиція, і, повір, вона не раз виручить тебе в ситуації "нічого надіти".

Довга підвіска
Така прикраса стане в нагоді завжди - по-перше, воно відіграє роль акценту, а по-друге, так, вона дійсно візуально витягує фігуру. Зараз актуальні різноманітні великі підвіски з каменями, пензликами і бахромою в стилі бохо на довгому ланцюжку.

Продовгуватий блейзер
Подовжений блейзер (краще, якщо він буде прямим, в чоловічому стилі) - це, по суті, базова річ для кожної дівчини. Тому він напевно і так у тебе вже є. Але якщо ти досі ним не обзавелася, ми настійно радимо!

Взуття на підборах
Нічого нового - ти й сама давно знаєш, що каблуки магічно впливають не тільки на оточуючих чоловіків, а й на твою фігуру, візуально роблячи її стрункішою. Головне правило - висота каблука повинна бути для тебе комфортною, оскільки немає більш сумного і смішного видовища, ніж модниця, яка ледь переставляє ноги на височенних шпильках.

Пояс чи ремінь на талії
Підкреслити талію - мабуть, самий нехитрий, але при цьому дієвий спосіб візуально набути стрункості. Поекспериментуй як з вузькими ременями або поясами, так і з широкими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 22.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1848

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: