Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Модні тренди, Стиль і мода, Новини моди / Модні кольори весни-2018

Модні кольори весни-2018

Інститут кольору Pantone виокремив найтрендовіші кольори цієї весни.
4318_modn-kolori-vesna-lto-2018-v-zhnochomu-odyaz-za-versyeyu-pantone_1.jpeg (74.86 Kb)
Експерти інституту кольору переглянули покази світових будинків моди в рамках New York Fashion Week, і опублікували перелік кольорів, які будуть найбільш затребувані навесні 2018 року.
Це найбільш затребувані, але водночас дуже прості і пересічні універсальні кольори.
Також Pantone не зупинився на традиційному списку кольорів, і надав модницям вибір відразу з 16 запаморочливих відтінків. Вперше в історії Інституту були виділені 4 тони, які відносяться до числа нейтральних, – саме вони вважаються основними у 2018 році і будуть складати базу в будь-який час року.
Решта 12 тонів – абсолютно божевільний, яскравий і екзотичний мікс, який можна і потрібно носити, підбираючи весняні та літні луки. Такий набір додасть нотку оптимізму в гардероб будь-якого скептика, адже у ньому представлено одразу два відтінки жовтого і лілово-бузкового, насичений зеленувато-бірюзовий, смачні відтінки червоного і чуттєвий блакитний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

14:00, 03.02.2018
Автор: Семен
Переглядів: 2581

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: