Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Догляд за волоссям, Догляд за тілом / 5 процедур, які зроблять тебе богинею пляжу

5 процедур, які зроблять тебе богинею пляжу

Ти приїжджаєш на море богинею, але вже на третій день помічаєш, що волосся потьмяніло, зачіска втратила форму, шкіра засмагла нерівно, ніс так взагалі обгорів, і на царицю ти вже не тягнеш? Спокійно. Зроби перед відпусткою кілька процедур - і залишайся королевою 2 тижні!

puvj3o5vbj-vwrurrw0jwq-article.jpg (34.88 Kb)
1.Автозасмага

У Європі та Америці цю технологію називають геніальною, оскільки за 1 годину вдається досягти результату, якого в звичайному солярії ти б чекала після 10-12-го відвідування. У чому секрет? Спочатку - ретельний пілінг із частками люфи і екстрактами рідкісних рослин, який повністю знімає ороговілий шар шкіри. Наступний етап - масаж тіла з маслами. Потім - нанесення емульсії, яка стимулює вироблення власного меланіну клітинами твоєї шкіри. Нарешті, кілька хвилин у солярії - і все! Через деякий час тобі здасться, що майстер переборщив і засмага занадто інтенсивна, але не бійся: через 8 годин після процедури приймеш душ - і отримаєш шикарний золотистий загар, як ніби у відпустку ти вже з'їздила. Тримається ефект більше двох тижнів!

2. Органічне фарбування

Якщо ти фарбуєш волосся, то воно особливо схильне до псування від сонця і солоної води, а тому швидко втрачає вигляд на курорті. Так що переходь на органічні фарби! Органічні фарби не менш стійкі, ніж хімічні, але вони не просто змінюють відтінок твоїх локонів, але і доглядають за ними, лікують і живлять. А ще вони містять мінімальну кількість аміаку або його хімічних замінників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно зібрати валізу у відпустку

3. Захист волосся

Навіть якщо ти ніколи не фарбувала волосся, воно постраждало через міський смог, від укладання плойкою і просто погану екологію і домішки у воді. Перед тим як піддати локони випробуванню сіллю, сонцем, піском і жорсткою водою, пройди процедуру трифазного відновлення. Перший етап - глибоке очищення, яке видалить не тільки поверхневі забруднення, але і залишки стайліга, що забилися між лусочками волосся. Коли всі лусочки розкриються і очистяться, майстер завдасть тобі особливий ензимний комплекс з екстрактом чорної ікри - джерелом протеїну, який проникне в саму волосину і заповнить порожнечі. Нарешті, на третьому етапі послідує захисна маска, яка закриє лусочки, таким чином замурувавши всі корисні речовини всередині. Ідеально здорове волосся менше ніж за годину! Ефекту вистачить на місяць.

4. Чистка обличчя

Ти напевно помічала, що варто приїхати на море, як на обличчі обов'язково схоплюється О. Н. Мерзенний прищ. Все тому, що сіль сушить шкіру. А через спеку зростає жировиділення. Щоб уникнути небажаних "гостей", перед від'їздом зроби чистку обличчя. Не лякайся! Сучасні технології дозволяють після чищення йти навіть на побачення, оскільки ніяких червоних плям або, боже упаси, синців не залишають. Ідеальний варіант - поєднання ультразвуку та ручної роботи майстра. І, до речі, не піддавайся на міф про те, що на чищення "підсаджуються": якщо приходити на процедуру раз в 1,5 - 2 місяці шкіра буде тобі тільки вдячна.

5. Мезотерапія без уколів

Щоб шкіра обличчя набувала рівної засмаги, що не лущиться, щоб не сохла і не морщилась, а виглядала свіжою, сяючою і гладкою, потрібно наситити на її внутрішні шари гіалуронову кислоту. Уколи? Ось ще, після них тобі доведеться відновлюватися близько тижня. Краще скористайся новими технологіями: безін'єкційна мезотерапія. Від традиційної вона вигідно відрізняється відсутністю протипоказань і больових відчуттів, а по ефективності перевершує її. У чому суть: на шкіру наноситься зволожуючий склад (гіалуронова кислота і вітаміни), береться спеціальний прилад з насадкою, через яку подається пульсуючий потік чистого кисню. Проникність шкірного покриву під таким впливом зростає в 400 (!) Раз, і всі компоненти благополучно добираються до мети. Ефект помітний після першої ж процедури, але краще пройди 2-3, щоб уже напевно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 19.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2054

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: