Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Догляд за волоссям, Здоров’я / 3 жахливі звички, які руйнують волосся

3 жахливі звички, які руйнують волосся

Фарбування і нагрівання - це пекло для волосся. Це ми знаємо на зубок. Але є ще кілька таємних ворогів, про недружелюбство яких ми і не підозрюємо. А тому повторюємо ці помилки знову і знову.

000987666.jpg (169.67 Kb)
Часта зміна укладки
"Коли я бачу короткі волоски, що стирчать на верхівці або потилиці, то відразу розумію, що клієнт протягом дня часто перестрибує з одного стилю на інший. Наприклад, з пучка на кінський хвіст", - каже стиліст Джеймс Корбетт.
Рішення: акуратно розчешіться перед тим, як поміняти зачіску. Розподіліть по довжині нежирне масло або незмивний крем. Це запобіжить пошкодженню. І якщо ви затягнули резинку так, що вона того і дивиться порветься, значить, те ж може статися і з вашими волоссям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутись жиру на сідницях?

Сон з мокрим волоссям
Так, тисячам жінок зручніше неквапливо помити голову ввечері, ніж бігом намилювати її рано вранці. Але це жахливо шкодить волоссю, зневоднюючи його, позбавляючи блиску і підвищуючи ламкість.
Рішення: якщо переламати себе ви не в силах, то мінімізуйте шкоду нанесенням нічної незмивної маски. І придбайте наволочку з шовку або сатину.

Відмова від кондиціонера
Пара раз - не злочин. Але якщо ви не використовуєте бальзам для волосся в принципі, не варто дивуватися сухості і ламкості.
Рішення: використовуйте кондиціонер (привіт, кеп). І хоча б пару разів на місяць підключайте до нього маску для інтенсивного догляду. Це зовсім не вимагає додаткового часу, як багатьом здається: просто помийте голову і нанесіть її перш за все. Потім надіньте поліетиленову шапочку і спокійно вмивайтеся, чистіть зуби тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 04.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2475

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: