Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Догляд за волоссям, Здоров’я / 5 способів вберегтись від раку шкіри

5 способів вберегтись від раку шкіри

Вчені стверджують, що на ранніх стадіях рак виліковний, але все ж набагато краще запобігти цьому небезпечному захворюванню. Існує кілька способів профілактики раку шкіри. Ось деякі з них.

get_img_3.jpg (28.04 Kb)
1. Використовуй крем з фактором SPF щодня
Не забувай користуватися сонцезахисними засобами: обов'язково мажся сонцезахисним кремом, не тільки коли збираєшся довгий час провести на сонці, а й протягом усього року. Купуючи крем з сонцезахисним фактором, уважно прочитай інструкцію із застосування. Чим вище значення SPF, тим кращий і надійніший захист від сонячних опіків.

2. Не відвідуй солярії
Солярій є однією з головних причин раку шкіри. Велика помилка вважати, ніби солярії і лампи сонячного світла абсолютно нешкідливі. Ці косметичні апарати за короткий час роблять шкіру красивою, проте при цьому істотно збільшують ймовірність розвитку раку шкіри. Лікарі не рекомендують користуватися цими апаратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які домашні бьюті-процедури можуть обернутись катастрофою?

3. Оглядати себе кожен місяць
На думку лікарів, дуже важливо оглядати себе щомісяця. Для цього візьми маленьке і велике дзеркало і оглянь себе з голови до п'ят. Цю процедуру найкраще робити в добре освітленому приміщенні. Звертай увагу на всі зміни шкірного покриву. Якщо у тебе виникнуть якісь підозри, краще звернися до лікаря.

4. Щороку роби рентген
Рентген також допомагає виявити рак шкіри. Деякі лікарі роблять знімки незвичайних родимок, для того щоб відстежити їх зростання і зміни.

5. Відвідуй лікаря-дерматолога
Відвідуй лікаря дерматолога, який зможе виявити навіть незначні зміни шкірного покриву і відправити тебе на обстеження.

Джерело: pixy.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:20, 13.07.2016
Автор: maryna2
Переглядів: 2279

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: