Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Зачіски, Догляд за волоссям / 7 міфів про стрижки, в які ти досі віриш

7 міфів про стрижки, в які ти досі віриш

Міф 1. Чим частіше ти стрижеш волосся, тим швидше воно росте
Насправді волосся не буде рости швидше, якщо ти раз в 2-3 тижні ходиш до перукаря і стрижеш тільки кінчики, адже майстер нічого не робить з корінням волосся. При регулярній стрижці волосся буде просто більш здоровим, тому що ти постійно зрізатимеш посічені кінчики.

1451221744_get_img-6.jpg (79.82 Kb)
Міф 2. Волосся потрібно стригти кожні 3-4 тижні
Волосся, звичайно, можна стригти щотижня, тільки ось пуття в цьому ніякого. Здорове волосся починає ламатися і сіктися через 3-4 місяці, тому плануй наступний похід до перукаря через 6-8 тижнів.

Міф 3. І кучеряве, і пряме волосся стрижуться однаково
Хороший перукар повинен знати, яка стрижка краще підійде для кожного типу і структури волосся. Якщо ти знаєш, яке в тебе волосся, то ти можеш сама визначити, як його правильно стригти і яку форму надати. Наприклад, пряме волосся можна постригти невеликою драбинкою або зробити практично рівну зачіску, а кучеряве краще осягнути великою драбинкою.

Міф 4. Перед стрижкою не потрібно мити голову
Перед тим як стригти волосся, майстер повинен вимити тобі голову. Зазвичай миття голови оплачується додатково, тому, щоб заощадити, можеш вимити голову вдома перед стрижкою. Тільки обов'язково попередь майстра, що голова чиста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 продуктів для сяючого і здорового волосся

Міф 5. Найкраще стригти сухе волосся
Будь-яке волосся перукар повинен намочити, перш ніж стригти. Це гарантує ідеальну форму зачіски після висушування.

Міф 6. Є тільки один спосіб правильно постригти чубчик
Якщо ти вирішила зробити чубок, пам'ятай, що разом з перукарем ти повинна підібрати його ідеальну форму і довжину. В іншому випадку він може старити тебе або візуально створювати неправильний овал обличчя. Довгий і злегка помітний чубчик відмінно підійде дівчатам з квадратною формою обличчя, дівчатам з круглим обличчям краще зробити більш об'ємний і короткий чубчик.

Міф 7. За коротким волоссям простіше доглядати
Це катастрофічна омана, яке штовхає багатьох дівчат з розкішними косами на радикальну коротку стрижку а-ля Pink. Насправді за коротким волоссям потрібно доглядати так само, як і за довгими. Якщо ти є володаркою акуратної стрижки "під хлопчика", то тобі потрібно ходити до перукаря щомісяця або два, щоб підтримувати форму стрижки і освіжати стиль зачіски. Погодься, це забирає не тільки час, а й гроші.

Джерело: http://www.pixy.ru/ru/articles/beauty/66/pixy.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

02:00, 13.07.2016
Автор: maryna2
Переглядів: 4448

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: