Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія, Школа кохання / 8 фактів про втрату невинності

8 фактів про втрату невинності

Сьогодні ми хочемо поговорити навіть не про те, чи готова ти до цього кроку, довіряєш чи партнеру, якому випала честь стати першовідкривачем твого тіла, і подбали ви про те, щоб ваш перший секс був безпечним. Не менш важливо позбутися завищених очікувань і віри в міфи, щоб початок інтимної житті не стало розчаруванням.

108147_shutterstock_80838658.jpg (19.79 Kb)
1. Це рідко трапляється красиво, як у кіно.
Хоча б тому, що зазвичай "перший раз" відбувається між молодими людьми, яким важко знайти підходяще місце для усамітнення, і обидва нервують і не знають, як себе вести, і відбуваються всілякі накладки у вигляді бабусі, яка вирішила експромтом провідати внучку, поки батьки на дачі ... Це не катастрофа, це життя.

2. Небагато дівчат з першого ж разу починають відчувати задоволення, ще менша кількість дебютанток в перший же раз відчуває оргазм.
Більшості потрібен час на те, щоб їх ерогенні зони "прокинулися", і на те, щоб вивчити своє тіло і зрозуміти його потреби. Особливо якщо у хлопця не більше досвіду, і йому теж ще належить зрозуміти, що до чого і де в тебе що знаходиться.

3. Тому невдалий початок - не вирок.
Буде і на вашій вулиці свято чуттєвості, але до нього треба підготуватися: побільше дізнатися про секс взагалі і своє тіло і його особливості зокрема.

4. Намагайся ставитися до чужих казок і страшилок спокійно і не дозволяй їм створювати твою картину світу.
У кожного - своя історія. Можливо, хлопця Насті знудило від хвилювання і від випитого "для хоробрості", а Ленка в останній момент злякалася, і у них з Мишком так досі нічого й не вийшло, а у Маринки в першу ж ніч було вісімнадцять разів на люстрі і безперервний оргазм. Це їхнє життя (або їх фантазія). У тебе буде так, як буде у тебе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Чого бояться чоловіки: 9 найжахливіших чоловічих страхів

5. З роками інтимне життя стає краще.
Ні в кого перший секс не є найкращим сексом в житті.

6. Біль і кровотеча - абсолютно необов'язкові речі при дефлорації.
В ідеалі, пліва не рветься, а обережно розтягується. Найчастіше поява болю і крові викликано тим, що дівчина злякалася і вся стиснулася, а у хлопця не вистачає досвіду, щоб її заспокоїти і діяти достатньо ніжно і терпляче.
До того ж форма дівочої пліви може відрізнятися - деякі типи більш схильні до розривів, деякі - до розтягувань.
Пліва могла розтягнутися при заняттях спортом.
Разом: якщо ти досить спортивна, а в момент дефлорації розслаблена і збуджена, а твій партнер - ніжний і акуратний, ви можете обійтися без цих неприємних "сайд-ефектів".

7. Буває, що дівчина розлучається з невинністю не за один епізод.
Якщо в перший раз їй було занадто боляче і страшно і партнер зупинився, щоб відновити спроби при наступній зустрічі, пліва може розтягнутися в кілька прийомів.
До речі, поза наїзниці може виручити і зняти психологічний затиск, якщо він виник: перебуваючи зверху, дівчина відчуває, що все під її контролем, і менше боїться проникнення.

8. Ти не стаєш автоматично дорослою, як тільки позбулася невинності.
Ти просто відкрила для себе ще одну сторону життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

20:40, 10.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 6234

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: