Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Похудання / 4 правила вечері для схуднення

4 правила вечері для схуднення

Виявляється, їсти після 6 можна і навіть треба. Це стосується не лише струнких людей, але й тих, що дотримуються дієти.

bphutfvaotq.jpg (33.74 Kb)
1. Дієтична вечеря повинна бути холодною. Тут головне не як їсти, а що. Віддайте перевагу легким салатам, тушкованим овочам, відвареній рибі або курячій грудці, приготованій на пару.

2. Відмовтеся ввечері від фруктів. Є фрукти найкраще в ранкові та денні години. Банани, яблука, апельсини підходять для сніданку та обіднього десерту. У цих плодах багато речовин, які будуть підтримувати організм у тонусі протягом кожного дня.

3. Спагеті з твердих сортів - бездоганна дієтична вечеря. Тим, хто на дієті, протипоказаний тільки вершковий соус. Замінивши його томатним, непотрібну вагу ви не наберете.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберт Де Ніро відкриє ресторан в Москві

4. Їсти пізніше 6 вечора можна. Заборона на їжу пізніше 18:00 діє тільки для тих, хто лягає спати о дев'ятій вечора. Сидіти голодними тим, хто лягає опівночі, навпаки, категорично не рекомендується. Основне - не їсти за 3:00 до відходу до сну. Весь інший час приймати їжу дозволено і навіть необхідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 04.11.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 2137

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: