Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 6 порад як зменшити болі при місячних

6 порад як зменшити болі при місячних

Ці дні знову вибивають тебе з колії? Навчися зменшувати болі разом з МіЛеді!

1441184254_bolit-zhivot-vo-vremya-mesyachnyh.jpg (19.63 Kb)
Боротьба зі стресами
Це дуже легко говорити, але досить важко навчитися розслаблятися, заспокоюватися, не засмучуватися, справлятися зі стресами. Думка - матеріальна, якщо вміти впоратися з собою і налаштовуватися на певну позитивну хвилю, можна впоратися з будь-якою проблемою, слід тільки постійно працювати над собою, не звертати увагу на дрібниці, правильно розставляти пріоритети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Які бьюті - процедури не можна робити під час місячних

Куріння і алкоголь
Як не звучить банально, але відмова від цих звичок може зменшити больові відчуття при місячних. Жіночий організм не здатний справлятися з нікотиновій і алкогольній атакою, так як чоловічий. Куріння дуже згубно відбивається на всьому жіночому організмі, провокуючи раннє старіння, хворобливі місячні, наближаючи клімакс , провокуючи виникнення різних хвороб і підвищуючи ризик онкологічних захворювань.

Заняття бодіфлексом, йогою
При болях під час місячних слід обмежити фізичну активність і статеві контакти в другій фазі менструального циклу, проте, в першій фазі дуже корисно займатися йогою або бодіфлексом. Чому? Ці два види фізичних вправ надають позитивну дію на жіночі статеві органи, оскільки і при заняттях йогою, і при бодіфлексі відбувається потужний масаж внутрішніх органів, і органів малого тазу в тому числі.

Дієта
Правильне харчування позитивно позначається не тільки на полегшенні болю при місячних, але і на загальному стані здоров'я. За кілька днів до менструації слід їсти якомога більше фруктів і овочів, не варто переїдати, особливо слід обмежити вживання жирної і солодкої їжі, борошняних і рафінованих продуктів, виключити фаст-фуд, ковбасні, м'ясні та молочні вироби.

Уникати переохолодження
Будь-яке переохолодження, тоненькі колготки в мороз, неякісне осіннє і зимове взуття, сприяє промоканню ніг в холодну і дощову пору року, провокують запальний процеси в малому тазі.

Свіже повітря
Іноді знаходження в задушливому приміщенні погіршує стан, посилює болі при місячних, якщо вийти на свіже повітря, погуляти в парку, або просто добре провітрити приміщення - це може полегшити стан, зменшити головний біль, і біль внизу живота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 25.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1932

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: