Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Модні тренди / 5 вбивчих речей у твоєму гардеробі

5 вбивчих речей у твоєму гардеробі

Ми відібрали 5 речей, які можуть виявитися небезпечними для здоров'я. І вони напевно є в твоєму гардеробі!

78c8e0e8df51cace54da1d5e33a1e3.jpg (23.02 Kb)
Стрінги
Сексуальні трусики-стринги можуть призвести до не самих привабливим проблем. По-перше, від постійного тертя у тебе може виникнути подразнення; по-друге, при русі стрінги виступають переносником бактерій, що викликають цистит, молочницю та інші не найприємніші захворювання. І ми навіть не говоримо про стрінги з неякісних синтетичних матеріалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ульрамодних речей, які ти точно знайдеш в своїй шафі

Бюстгальтер-балконет
Груди немов "занурені" у нбого наполовину, а крім того, такий бюстгальтер універсальний - його можна носити як під звичайним, буденним одягом, так і під вечірню сукню без бретелей. На жаль, постійне носіння цієї моделі підвищує ризик розвитку новоутворень в грудях в кілька разів.

Високі підбори
Міжхребцеві грижі, сутулість, болі в спині і "шишки" на стопах - цими проблемами ти легко можеш нагородити себе сама. Досить постійно ходити на височенних шпильках.

d6d0d54d471190cb21ff25e409d05434.jpg (26.04 Kb)

Туфлі меншого розміру
Ти нарешті знайшла ідеальні туфлі, але ось невдача - немає твого розміру. Що ж, доведеться потерпіти 38-й замість 39-го. Знайома ситуація? Вітаємо - ти легко можеш зіткнутися з такими "радощами", як вростання нігтів і навіть деформація стопи.

Купальник
Сам по собі купальник, звичайно ж, безпечний. Але от якщо, вийшовши з води, ти довгий час перебуваєш у мокрому бікіні на березі, то разом із засмагою можеш заробити молочницю (агресивна флора найкраще розвивається в теплому і вологому середовищі), а за умови не надто спекотної погоди - і цистит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 13.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1726

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: