Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес / 5 речей, які не варто робити у фітнес-клубі

5 речей, які не варто робити у фітнес-клубі

Якщо ти записалась у фітнес-центр, то ось тобі п'ять речей, які нізащо не варто там робити!

19fab85ecc1202b229bc6167d3faeb.jpg (25.22 Kb)
1. Сидіти на тренажерах, відпочиваючи
Окей, ти закінчила черговий сет, і в тебе є хвилина на відновлення. Так відійди! Сівши на тренажер, ти позбавляєш інших можливості скористатися ним, поки у тебе перерва.

2. Спізнюватися на групові заняття
Не так уже складно розрахувати час, щоб не відволікати інших, облаштовуючи собі місце, приносячи потрібні аксесуари. Якщо ти відчуваєш, що запізнюєшся більше, ніж на 3-5 хвилин, краще пропусти урок. До речі, заради своєї ж користі: пропустивши розминку, ти можеш отримати травму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як попередити целюліт?

3. Давати поради
Навіть якщо ти фітнес-гуру залиш свої знання при собі. Нікому не подобається, коли сторонні люди починають вчити життя. Крім того, людина може виконувати вправи певним чином через особливості організму або за станом здоров'я, і тоді твоє втручання стане вже образливим.

4. Робити нескінченні селфі
По-перше, в кадр можуть потрапити люди, які абсолютно не планували опинитися в твоєму Instagram. По-друге, дзеркала потрібні для контролювання своїх рухів під час занять. По-третє, це просто виглядає безглуздо.

5. Лаятися з інструкторами
Якщо в призначений тобі час зал зайнятий іншими людьми, розклад раптово змінився, тренажер зламався, ти в повному праві написати скаргу на ресепшн, викликати чергового адміністратора і вирішувати питання з ним . Але висловлювати всі претензії тренеру - марно, неефективно, незаслужено і створює дискомфорт всім, хто присутній при цьому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 15.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1953

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: