Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Фітнес / 5 вправ для зменшення стегон

5 вправ для зменшення стегон

Якщо ти хочеш зменшити свої стенгна - цей комплекс розроблений спеціально для тебе.

vlk8nvd41451.jpg (20.4 Kb)
1. Голка
Початкове положення, лежачи на боці, верхня нога лежить перед тулубом, упор на руку, зігнуту в лікті. Згинати й розгинати вільну ногу, ковзаючи вздовж іншої ноги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-3 вправи для фітнесу за рулем авто

2. Атака
Встань рівно, руки на поясі, ноги разом. Зроби правою ногою різкий випад вперед і зроби кілька погойдувань, потім повернися у вихідне положення.

3. Різкі махи назад
Встань на коліна, ліктями вприся в підлогу. Відокрем одну ногу від підлоги і підведи коліна до грудей, потім, повністю розпрямивши коліно, з силою викинь ногу назад.

4. Підтягування ніг
Лягай на правий бік, при цьому обіприся на зігнуту в лікті руку, а ногу згинай в коліні і підтягни до живота. Потім витягни ногу і підніми її якомога вище.

5. Відведення ніг
Витягни руки і обіприся долонями об стіну. Згинай ногу в коліні, підніми її до поясу і повільно, не поспішаючи відводь її вбік. Після чого витягни ногу максимально назад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 15.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1526

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: