Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 6 причин шкоди насіння соняшнику

6 причин шкоди насіння соняшнику

Як же ви здивуєтесь, коли дізнаєтесь, що смажене насіння соняшника несе суцільну шкоду! Читай докладніше в матеріалі.

do-chogo-sn-do-chogo_743.jpeg (214.86 Kb)
1. Зубам вони завдають найвідчутнішу шкоду - механічні пошкодження емалі ваших зубів.

2. Насіння - досить калорійний продукт, так що якщо ви думаєте, що, лускаючи насіння, ви просто "обдурили" організм, перебивши апетит і запобігши набору зайвої ваги, то як раз навпаки. З'ївши стакан насіння, ви по калорійності з'їли півбатона або кілька шматків смаженого м'яса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 правил здорового сну

3. Якщо від сирого насіння користь чимала, то в процесі термічної обробки, а ми говоримо про смаження, корисні властивості втрачаються - руйнуються вітаміни і трансформуються корисні жири.

4. Соняшникове насіння найчастіше містить кадмій - небезпечний канцероген, який соняшник вбирає з грунту, тому дієтологи наполегливо радять дуже обмежувати споживання насіння, так як контроль за якістю та хімічним складом надходять у продаж насіння соняшнику ведеться дуже вибірково.

5. Якщо ваша робота пов'язана з активним використанням голосових зв'язок, насіння соняшнику - не ваш продукт, саме він згодом послабить ваше горло і зв'язки, буде заважати дзвінкості голосу і витривалості голосових зв'язок, що доведено вченими.

6. Насіння з пакета, а тим більше куплене на базарі, на жаль, не є стерильним, і спростувати це практично неможливо.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 06.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2325

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: