Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Похудання, Зіркові поради / 5 секретів схуднення від зірок

5 секретів схуднення від зірок

Ми подумали, що після новорічного застілля довжиною в тиждень, тобі просто необхідно взяти на озброєння декілька найефективніших секретів схуднення, харчування та фітнесу від найкрасивіших дівчат у світі.

jessica_alba_wallpap1kapmpe.jpg (36.85 Kb)
Джессіка Альба: Носи корсет, щоб зробити живіт плоским
В одному зі своїх інтерв'ю Джесіка Альба зізналася, що повернутися до колишньої форми після народження другої дочки Хевен їй допомогло носіння подвійного корсета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи варто відбілювати зуби лимоном?

rosie-huntington-whiteley-2015-lookbook08.jpg (23.3 Kb)

Розі Хантінгтон-Уайтлі: Відмовся від червоного м'яса
Ще одна супермодель, Розі Хантінгтон-Уайтлі, поділилася з австралійським журналом Vogue своїм секретом схуднення. Виявилося, що красуня обожнює смачно поїсти, але останнім часом відмовилася від червоного м'яса. "Зробивши це, я помітила, наскільки краще себе почуваю і наскільки легше втрачаю вагу, якщо є така необхідність".

pekma.jpg (45.83 Kb)

Кейт Хадсон: Рахуй калорії
Кейт, чиєю фігурі може позаздрити кожна, воліє рахувати калорії за допомогою програми в телефоні: " Ця програма допомагає мені точно знати, скільки калорій я вжила і скільки витратила. Завдяки йому я дізналася, що в невеликому шматку італійської піци всього 150 калорій, а це означає, що я цілком можу дозволити собі з'їсти на обід парочку".

719_megan-fox_brian-austin-greenkama.jpg (32.74 Kb)

Меган Фокс: виключити з раціону молочні продукти
Після народження свого першого сина в 2012-му, актриса розповіла, що тренується зовсім небагато, зате взагалі не вживає в їжу молочні продукти: "Якщо хочеш видужати, налягай на «молочку», а якщо хочеш схуднути - повністю від неї відмовся".

383528531akamavka.jpg (34.15 Kb)

Міранда Керр: Займайся сексом
Після розлучення з Орландо Блумом, Керр заявила, що від відсутності сексу її м'язи втрачають тонус: "Чим частіше і більше я займаюся сексом, тим міцнішими і рельєфними стають мої руки і живіт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 08.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 3702

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: